TV: Lækker bikini-babe tilbage på stranden

Miami Beach er ofte besøgt af smukke kvinder. I denne uge har især en italiensk supermodel nydt den flotte strand - og der blev ikke overladt meget til fantasien

Foråret er så småt på vej, men imens temperaturen ikke er helt oppe at ringe i Danmark endnu, så ser det altså noget anderledes ud i Miami, Florida.

Her er der nærmest garanti for lækre strandbabes, og både berømtheder og paparazzi-fotografer er nærmest fast inventar på stedet.

Sex & samliv TV: Topløs frækkert hyggede på stranden

En af dem er den italienske supermodel Alessia Tedeschi, der i den forgangen uge i den grad har nydt både strand, vand og det dejlige vejr.

Intl. kendte TV: Victoria Secret-model i frækt fotoshoot

Flere gange er den lækre babe blevet spottet på Miami Beach, hvor hendes beundringsværdige bikinikrop har været fremme til frit skue - sandsynligvis til stor begejstring for de mandlige strandgæster.

Allerede tidligere på ugen kom der billeder frem af den smukke model på stranden. Og nu er hun altså åbenbart tilbage igen.

Se den nyeste video i klippet over artiklen!

Allerede i starten af ugen blev hun spottet på stranden i en laksefarvet bikini:

Allerede den 2. marts var silden også en tur i vandet:

Alessia Tedeschi er ikke den eneste babe der besøger stranden. Tidligere på ugen var en erotiske skuespiller Priscilla Salerno også forbi:

Rosie Huntington-Whiteleyer selv model for sit undertøj. (Bestimage) Intl. kendte Sexede Rosie viser eget lingeri

34 kommentarer
Vis kommentarer