TV: Så er der lak, pisk og læder i København

For tredje gang bydes du indenfor i den sorte hule under Fetish Film Fetival Copenhagen

Du behøver ikke at være til lak, læder, latex, dominans og underkastelse, dominaer og slaver for at blive underholdt årets til Fetish Film Festival Copenhagen sidste weekend i marts.

Givetvis vil det være en fordel at have en rem af huden, men filmene, der præsenteres, er så gode, at alle filmelskere vil kunne gå derfra med store oplevelser.

Det mener arrangør, instruktør og klipper Steen Schapiro, som for tredje gang inviterer nysgerrige indenfor i den sorte hule.

Det er sexet at være sexet for andre. (Foto: www.shutterstock.com) Sex & samliv - 26. feb. 2015 - kl. 22:59 S/M-sex: Her er det en fordel at være et sexobjekt

- Festivalen havde godt fyldte huse sidste år, med et bredt, blandet publikum. Især kommer mange kvinder, som gerne vil se kvalitetsfilm om seksuelle fantasier, spil og fascinationer. Nogle er en del af fetich-miljøet - og viser det med beklædningen - men andre er bare interesserede i gode film om seksualitet, siger Schapiro.

- I år har vi både film om en kvinde, der bliver trænet til at være domina, om latexdesignere og kinky fotomodeller, om hvad en latexmaske vækker i en smuk kvinde, om homoseksuelle slaver, der fyrer vittigheder af, om en SM-performancekunstner, om en lækker pige, der tænder på at forvandle sig til en kat…

Schapiro forklarer, at mange handler om romantik og parforhold, der involverer fascinationer og magtspil.

- Noget er hardcore provokerende, noget er sjovt og med et glimt i øjet, noget er bevægende dokumentar om emner, man sjældent får fortalt om. Nogle af filmene har vi fået via det tyske Fetisch Film Festival i Kiel, andre har vi selv fundet frem til. Jeg går efter et program, som viser mangfoldighed, og blander dybde med humor, erotik og sex med kultur og kunst.

I New York er der netop blevet afholdt Cinekink, en festival af samme slags som den danske, bare lidt større: Her blev der uddelt et utal af priser i forskelllige kategorier. Blandt andet blev Marriage 2.0' af Paul Deeb kåret som den narrative feature. Og netop Deeb har også en film med på Fetish Fim Festival Copenhagen, nemlig 'Mistress'. Traileren til den kan du se over artiklen her.

Det var den 12. udgave af CineKink.

Herunder kan du se trailer til 'Sick', der vises på Fetish Film Festival Copenhagen, der afholdes i Huset biograf, Magstræde 18 i København 26. og 27. marts. Læs mere her

Still fra 'The Girl in the Rubber Mask.'
Still fra 'The Girl in the Rubber Mask.'
 

1 af 4 Still fra 'Tiger.'
2 af 4 Still fra 'Making Misstres More.'
3 af 4 Plakat for 'Coupling.'
4 af 4 Still fra 'The Girl in the Rubber Mask.'
1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere