TV: Svenskere vil stikke det sidste tabu skråt op

Legetøjspusheren Lelo går all in på analsex til mænd i ny kampagne

Lelos reklame for analsex til mænd.

Ikke en, ikke to, men hele tre gadgets, der alle er beregnet på stimulation af mandens anus, er, hvad den svenske legetøjsgigant lancerer i dag.

Loki, Hugo og Bruno - vist ikke at forveksle med Brüno, den überpinlige homoseksuelle mand, gestaltet af komikeren Sacha Baron Cohen i mockumentaren 'Brüno'.

Svenskerne vil nu slå et slag for analsex til mænd:

- Prostatamassage har alt for længe været omgivet af myter, og derfor er det et emne mænd krymper sig ved. Men på samme måde som Lelo har været med til at fjerne tabuer omkring sexlegetøj til kvinder, fokuserer vi nu også på mandlig prostatanydelse, lyder det i vanlig storskrydende stil fra Lelos marketingschef Steve Thomson i en pressemeddelelse.

To videoer følger kampagnen - den ene over artiklen her, den anden under - som i sidste ende skal sælge en masse gadgets og analorgasmer.

Loki, der ligner en g-punktsvibrator til kvinder, er for den sofistikerede mand (læs: øvede), Bruno er mindre, men har to motorer og seks vibrationsmønstre, og Hugo er trådløst fjernstyret, så den er perfekt til anale parlege.

De koster alle mere end 1000 kroner stykket. DU kan læse alt om prostatamassage her

Loki.
Loki.
 

Bruno.
Bruno.

Hugo.
Hugo.

 

Herunder fortæller sexolog Signe V. Bentzen, hvordan en mand giver protatamassage:

SEXPERT-TV: Sådan giver du ham prostatamassage

7 kommentarer
Vis kommentarer