TV: Ta' med i swingerklub

Kortfilmen Venus handler om et par, der besøger en swingerklub for første gang

Det er ikke hver dag, modellervoksfilm bliver vist på ekstrabladet.dk. Men det er jo heller ikke ofte, at den slags claymation-værker handler om noget så voksent som et besøg i en swingerklub.

Men det gør instruktøren Tor Fruergaards ni minutter lange kortfilm 'Venus', som pt. optræder på filmagasinet Ekkos shortlist over tidens hotteste kortfilm.

OVer artiklen her kan du se et kort sammenklip, som instruktøren har lavet for ekstrabladet.dk.

Se også: Dansk swingerpige: 'Mænd er dildoer med puls'

Ifølge Fruergaard kan animation meget mere end at underholde børn:

- Med 'Venus' kunne jeg vise billeder af sex, som i en film med levende mennesker ville blive betegnet som pornografi, men når det er modellervoks, bliver det bare pisse sjovt at se den slags.

- Jeg havde lige lavet en modellervoksfilm-workshop på min gamle efterskole, hvor over halvdelen af filmene handlede om sex. Der sker bare noget med ens tankegang, når man får en klump modellervoks i hånden, siger instruktøren, der fortæller, at ideen kom fra manuskriptforfatteren Sissel Dalsgaard Thomsen.

Venus handler om et par, der har ikke haft sex i fire måneder. Manden mener, at løsningen skal findes i den lokale swingerklub, og selvom kvinden ikke har lyst, tager hun med som et forsøg på at redde deres parforhold.

Se også: Vi er gudinder til sexfester

Sissel Dalsgaard Thomsen har også skrevet manus til Tors næste kortfilm. Den hedder 'Vokseværk' og handler om en dreng, der bliver til en varulv, hver gang han bliver liderlig. Den bliver færdig maj 2014.

Se 'Venus' og andre danske kortfilm her, hvor du også kan stemme på den, så den får mulighed for at blive årets film på Ekko og vinde 25.000 kr. Pilou Asbæk, Laura Bach og Bo Carlsson har lagt stemmer til figurerne.

For tiden kan du også se (og stemme på) musikvideon Euphoria med den danske sexmodel Elvira Friis og og den meget omtalte The Timber Will Fall-video.

Se også: Sexolog vild med forbudt musikvideo

0 kommentarer
Vis kommentarer