TV: Topløs frækkert hyggede på stranden

Det blev ikke overladt meget til fantasien, da den erotiske skuespiller Priscilla Salerno valgte at sole kroppen på Miami Beach

Her kan du se Priscilla Salernos topløse badetur. (Video: Splash)

Onsdag er sidste forårsdag i denne omgang, men hvis du drømmer om sommer og sol, bør du måske overveje at lægge vejen et smut forbi den amerikanske by Miami.

Se også: Nyd den sidste forårsdag i morgen er det slut

Den store by i Florida er nemlig hjemsted for den famøse strand Miami Beach, hvor berømtheder, modeller og millionærer ynder at viser deres veldrejede kroppe frem foran de mange paparazzi-fotografer, der altid ligger på lur for at få de bedste billeder af strand-gæsterne.

Danske kendte - 24. feb. 2015 - kl. 17:14 TV: Derfor får Amalie malet større bryster

Tirsdag kunne den erotiske filmstjerne Priscilla Salerno beskues i det hvide sand, hvor hun ikke holdt sig tilbage med at påføre sin topløse overkrop store mængder solcreme, før hun besluttede sig for at hoppe en tur ud i bølgerne.

- Jeg sender kærlighed fra Tahiti, skriver Carmen Electra til dette billede, der viser, at hun sagtens kan være ganske stolt af sin bikini-krop.(Foto: Instagram) Intl. kendte - 6. mar. 2015 - kl. 19:23 Hun er lige så sexet som for 20 år siden

Det var der helt sikkert flere af strandens mandlige besøgende, der satte stor pris på.

Først på ugen fik stranden besøg af den italienske model Alessia Tedesch, som solede sig iført fersken-farvet bikini. Den video kan du se her:

Den tidligere Side 9-sild Claudia Romani frekventerer jævligt Miami Beach:

(Video: Splash)

(Video: Splash)

 Serena Williams viste fin bikiniform på Miami Beah i april 2014. (Video: Splash)

95 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere