Undersøgelse: Pot gør dig liderlig

En lille bønne godt for libidoen, viser undersøgelse - som pushere har lavet....

Hvis du kan undgå noiaen og grineflippet, fråderen og steneren, kan en lille bønne virke godt lysten. (Foto: shutterstock.com)
Hvis du kan undgå noiaen og grineflippet, fråderen og steneren, kan en lille bønne virke godt lysten. (Foto: shutterstock.com)

Marihuana kan angiveligt snart sagt kurere alt - fra cancer til grå stær - så derfor kan det egentlig heller ikke komme sig en overraskelse, at planten nu også kan virke fremmende på libodoen.

I hvert fald hvis man skal tro på den undersøgelse, som folkene på Hello MD, der sælger marihuana til medicinsk brug, har lavet.

De spurgte 1400 brugere om deres skæverter og sexliv. De fleste deltagere angav, at de brugte forskellige marihuana-produkter til meget andet end lystbooster, men 14 procent oplyste, at det forbedrer deres sexliv.

76 procent bruger det til at slappe af, 46 procent til at komme i bedre humør, 65 procent til at falde i søvn på, og 18 procent i stedet for akhohol.

Godt så - skal man så ryge sig i hegnet?

Nej, så bliver man stenet i stedet, hvilket gør sex ganske uinteressant, og derfor anbefales en lille bønne ikke for stærk tobak (med mindre end 14 procent af det psykoaktive stof THC).

Angiveligt behøver kvinder ikke være så påpasselige med mængden, idet de vist kan tåle at blive mere skæve i forhold til sex.

Folkene på Hello MD formoder, at marihuana kan virke lystfremmende, fordi det øger kroppens produktion af kærlighedshormonet oxytocin.

Ifølge den amerikanske sexpert Ian Kerner kan marihuana være godt for mænd med præstationsangst:

- De mænd, jeg arbejder med, som har potensproblemer, slapper af, når de ryger pot, og kan derved holde deres erektion.

Pot kan også få kvinder til at slappe af og gøre det lettere for dem at få orgasme, fordi aktiviteten i de områder i hjernen, der har med stress og angst at gøre, mindskes efter rygning.

Før du frekventerer din lokale pusher, skal du lige tænke på, at undersøgelse blot bygger på, hvad en række  faste brugerne selv giver udtryk for. Og så er den lavet af pusheren selv.

Lidt rødvin har vist samme effekt.

Jeg kan gå fra at være ikke det mindste ophidset til at være villig og klar til den helt store omgang, bare jeg får lidt at drikke, siger Anne. (Arktivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Anne bruger vin som elskovsmiddel: 'To glas - og jeg bliver en sexfurie!'

Sex & samliv - 3. jun. 2014 - kl. 12:21 Skedeolie med marihuana tænder hende

 

15 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere