Annonce:
Annonce:

Unge giver den gas: 6 ud af ti har haft sex i bilen

Har du også dyrket bilsex?

6 ud af ti unge amerikanere har dyrket sex i en bil, viser ny undersøgelse. Foto: shutterstock.com.
6 ud af ti unge amerikanere har dyrket sex i en bil, viser ny undersøgelse. Foto: shutterstock.com.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kys, petting og sex i bilen en lige så stor del af den amerikanske populær-mytologi som cowboys, Hollywood-helte og sexede blondiner og den evige teenageforelskelse.

Nyt studie viser, at sex i bilen så sandelig også er en del af den amerikanske virkelighed.

Over 700 studerende fra et universitet i midtvesten i det amerikanske heartland, hvor bilens springsteenske symbolværdi som frihedsmaskine er udbredt, deltog i undersøgelsen, der er publiceret i 'Journal of Sex Research.'

Forskerne ville finde ud af, hvor, hvordan og hvorledes de unge har erfaringer med bilsex tager sig ud. Hvorfor gør det det, hvor gør de det, hvad betyder det for dem?

Annonce:

Helt overordnet viser det sig, at seks ud af ti har prøvet at have sex i en parkeret bil. Og 14 procent har mistet deres mødom i en bil. Gennemsnitsalderen for, hvornår de første gang havde sex i en bil. er 16,9. De fleste har i gennemsnit dyrket bilsex fem gange. 35 procent har haft sex i bilen inden for seneste halve år.

Deltagernes seneste frække biltur var med en fast kæreste, hvor de sex på bagsædet af en mellemklassebil parkeret i landlige omgivelser, og de fleste havde samleje og/eller petting. Analsex er ikke en udbredt affære, kun to procent, mens cirka halvdelen af hygget sig med oralsex. Flere mænd (ni procent) end kvinder (to procent) har onaneret i en automobil.

Ved seneste bilsex fik 86,4 procent af mændene orgasme, mens det samme var gældende for 48,3 procent af kvinderne. Denne diskrepans kom også til udtryk i forhold til nydelse. Alle mænd syntes, det var dejligt, men de fleste kvinder kun angav, at det nærmede sig det nydelsesfulde. Mænd er mere positive overfor bilsex end kvinder.

Farlig sexleg i bilen

Og på trods af manglende komfort og risikoen for at blive opdaget har de fleste haft positive seksuelle og romantiske stunder. Og sjove og spændende:

Annonce:

'Jeg holdt en fest og havde flirtet med den her søde fyr en uges tid. Han sagde, jeg skulle møde ham undenfor. Fem minutter senere var vi udenfor, og han tog mig til sin jeep. Vi steg og havde sex. Der gik folk forbi, men det var mørkt og regnede meget, så jeg er ret sikker på, at ingen så os, Det var så sjovt! Meget spændende, fortæller en kvinde, mens en mand beretter:

'Den første gang jeg havde sex med min kæreste i en bil, var en så opløftende oplevelse på grund af nerverne og vores ophidselse.'

Hvorfor så gøre det? Jo. den hyppigst angivede årsag, 68,6 procent, var, at de gjorde det for at tilfredsstille partnerens seksuelle lyster. Flere mænd (71,4 procent) end kvinder (53,6 procent) dyttede i bilen for at tilfredsstille egne lyster.

Forskerne anfører, at bilen har givet frihed fra social kontrol og betydet, at kvinder og mænd har fået mulighed for at søge hinanden på måder, der har ændret kurtisering og seksuel adfærd USA. Og mange af deltagerne angiver da også, at de i en bilen får mulighed for at gemme sig for forældre, samt at det føles romantisk.

Annonce:

De nostalgiske læsere kan herunder køre en tur ned af mindernes allé med Meat Loafs 'Paradise by the Dashboard Light,' der netop handler om teenagesex i bilen. Måske ikke helt så rammende for danskere, idet vi jo først kan få kørekort som 18-årige. Men følelsen er evigt aktuel.

Kvinde hyggede sig med sexlegetøj og kørte galt

Stor bil - lille diller

TV: Her bliver de opdaget i sex på motorvejen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: