Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Unik penisring til sjov stimulation af ham og hende

Penisringen Nos tilføjer en ekstra dimension til trykket på skaftet. To små ”arme” sørger for intens stimulation af klitoris i forbindelse med vaginalt samleje

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Fun Factory har dæleme gjort det igen – og denne gang via et stykke sexlegetøj/hjælpemiddel til ham, der i høj grad også stimulerer hende.

Derfor er Nos langt hen ad vejen et parprodukt, manden med stor fornøjelse da også kan hygge med solo.

Lige som hun også kan benytte produktet til på egen hånd at komme i mål med en klitoris orgasme. What’s not to like!!!

Få her det fulde overblik over den unikke penisring Nos fra Fun Factory   

Kraftfuldt sexlegetøj til glæde for begge
Landets førende online sexshop med alle typer af sexlegetøj, Sinful.dk, der fører et bredt sortiment af Bremen-baserede Fun Factorys produkter, skriver blandt andet følgende om Nos-ringen:

”Den fløjlsbløde silikone ring er smallere på indersiden og bredere på ydersiden for at matche formen på din penis, samt tilføje en ekstra dimension af nydelse til trykket omkring dit skaft. Det giver ikke kun en længerevarende erektion og øger følsomheden, men det sørger også for, at ringen forbliver på plads under hele legen.”

I forbindelse med at benytte sexlegetøjet som et decideret parprodukt, fortæller Sinful shoppen noget interessant om typen af vibrationer, Nos er blevet skabt med: 

”Tag nu de to sensationelt stærke motorer i vibratorens små arme i brug og få et kraftfuldt sexlegetøj til glæde for jer begge. Vibrationerne er nemme at styre ved hjælp af den intuitive berøringskontrol, hvor du kan skifte mellem 4 tå-krummende hastigheder og 1 overraskelses mønster, der lader klitoris tigge om mere, indtil du når klimaks.”

25 år med kvalitets sexlegetøj
Fun Factory blev grundlagt i Bremen – hvor producenten stadig har til huse langs floden, for i år nøjagtig 25 år siden. Og selv om meget i den mellemliggende periode er sket indenfor design og udvikling af nye og mere moderne typer af sexlegetøj, så har Fun (i daglig tale) hele tiden evnet at være unik.

Lige som man i såvel design som udformning og farvevalg altid kan se, når man har med et stykke Fun Factory sexlegetøj at gøre.

Om disse forhold fortæller Sinful.dk blandet andet:

”Sexlegetøj findes i alle former, farver og størrelse, særligt blandt Fun Factorys produkter. Du kan finde en lang række produkter, der giver indre stimulation, både med og uden vibrationer.

Fun Factory er dog meget mere end bare sjove farver og skægge former. Alle Fun Factorys produkter er lavet af kvalitetsmaterialer og den fineste medicinske silikone, så du trygt kan bruge sexlegetøjet både indvendigt og udvendigt.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: