Uretfærdigt: Flere mænd end kvinder får oralsex

Manglende ligestilling slikkefronten

SEXPERT-TV: Gør engangsknald til supersex

Flere mænd bliver betjent oralt end kvinder.

Det er i hvert fald, hvad de 899 canadiske universitetsstuderende i ny undersøgelse angiver.

7 ud af ti rapporterede, at en eller anden version af oralsex fandt sted i deres seneste samleje, og her var ingen forskel på, om relationen uforpligtende, kærestelignende eller med en samboende partner.

Men der var mindre sandsynlighed for, at kvinden havde lænet sig tilbage og ladet sig servicere end manden: 44 procent vs 63 procent.

De personer, der havde haft oralsex i det seneste knald, oplyste også, hvor dejligt det var - på en skala fra 1 til 4:

Her fremgår det, at oralsex, uanset hvem der giver og modtager og uanset køn, er bedst med kæreste eller sambo. Det betyder dog ikke, at oralsex i et uforpligtende forhold ikke er dejligt. Begge køn kan bedst lide at blive slikket.

Desuden fremgår det, at mænd bedre kan lide at slikke fisse, end kvinder holder af at slikke pik. 52 procent af herrerne nyder det meget, mens kun 28 procent af kvinder elsker at sætte pikken i munden. Og kun syv procent af de unge mænd kan ikke lide det, mens 17 procent af kvinder har den opfattelse.

Hvilket desværre giver et billede et lidt sørgeligt billede: Flere kvinder giver oralsex end mænd - men tilgængæld kan de lide det mindre end mænd.

Sex og samliv Læserne: Sådan var vores seneste knald

Sex & samliv 7 ud af 10 kvinder har lige fået orgasme

Mange kvinder føler sig utrygge ved at blive skikket ved engangsknald. (Foto: All Over) Sexperterne Oralsex er no go første gang

Flere mænd end kvinder nyder det her på et engangsknald. (Foto: All Over) Sex & samliv Mænd: Selvfølgelig skal vi have oralsex

Jeg ved intet bedre end at sutte en fyr, der nyder min behandling af hans pik, siger en af vores kvindelig læsere. (Foto: All Over) Sex & samliv 'Jeg bliver skuffet, hvis han ikke slikker'

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan får du hende til at elske blowjob

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan slikker du fisse

21 kommentarer
Vis kommentarer