Urin-gate: Swinger-folket sprøjtende ligeglade

Urinsex eller ej, vi sprøjter videre, er parolen blandt de frække datere

Her kan du se, hvordan det foregår, når en kvindes sprøjteorgasme bliver undersøgt (video: Videnskabsmagasinet, DR3)

Danske swinger-entusiaster er bedøvende ligeglade med, om den kvindelige sprøjteorgasme er lig med urinleg eller ej, viser ny swinger-undersøgelse og bruger-kommentarer fra sitet. 

Danske forskere afslører: Så meget tis er der i sprøjteorgasmen

'Jeg køber den ikke sådan bare lige. Jeg mærker væsken begynde at gøre skeden våd og glat, når jeg søger og leger med fingrene. Det særlige punkt hæver en lille smule op, og så kommer vandet - indefra, ikke fra urinrøret. Lidt mere fedtet og en helt anden smag, end hvis man også er så heldig at få de gyldne dråber lidt senere,' skriver en mandlig bruger af danske SwingerDating.dk, der oven på Urin-gate har foretaget en undersøgelse blandt brugerne:

Er man er ligeglad med, om det er urin eller skede-væske, der løber og springer fra skeden i forbindelse med den såkaldte sprøjteorgasme?

Men ikke kun er både mandlige og kvinde sprøjte-entusiaster ligeglade med, hvad der nu engang kommer ud, når der sexleges - de stiller også et stort spørgsmålstegn ved, om det nu også kan passe, som nye videnskabelige undersøgelser har vist, at det ER urin, der primært udløses i forbindelse med denne fingernemme sexform.

Sandheden om kvindernes våde orgasmer

 

Kvinder i oprør: Våde orgasmer er IKKE tis

Urinleg
En kvindelig bruger af datingsitet skriver:

'Jeg tror stadig ikke helt på, det er urin, der kommer ud, når man sprøjter. For det er klar væske, der kommer ud, og den lugter ikke altid af urin. Men nogle gange, hvis man har fået den ene sprøjteorgasme efter den anden og giver sig 100 procent hen, tror jeg, at man kommer til at slippe urinblæren. Jeg synes, jeg kan mærke forskel, og oftest er det, når jeg ligger på knæ, jeg kan mærke en forskel, hvor det kommer fra. Så efter min overbevisning er det normalt ikke urin, som kommer ud.

Men kommer man i hænderne på en mand, som bare giver den ene sprøjteorgasme efter den anden, ja, så kommer man nok til at 'slippe' blæren, da det bliver sværere og sværere at kontrollere det, efterhånden som man bliver mere og mere ophidset. Så jo, det er nok en form for urin-leg, men jeg har da ikke tænkt mig at holde op med at få sprøjteorgasmer,' skriver kvinden på SwingerDating.dk

Swinger-Jonna: Nu prøver jeg det hele

Videnskaben må grave dybere
En mandlig bruger er også utilfredsmed forskerne:

'Videnskaben må grave dybere, det er helt sikkert. Når jeg har været dybt begravet i en kvinde, der sprøjter, kan jeg mærke væske hele vejen ned ad pikkens glans. Hvordan skal urinen komme der op? Jeg elsker en vaginalsprøjter, men er ikke til kvinder, der tisser på mig.

Og en anden mand supplerer:

”Jeg tror den undersøgelse er for overfladisk! De sprøjteorgasmer, jeg har oplevet, har været med en væske som minder mere om selve skede-sekretet, altså den smørende væske som afslører at kvinden er liderlig og muliggør indføring af pikken i fissen! Den har en lækker fedtet konsistens, og har intet med urin at gøre.'

Og 8 ud af 10 vil fortsætte med sprøjte-orgasmer, urin eller ej, viser swingerdatings afstemning. Hele 87 procent af de kvindelige brugere, der alle har prøvet orgasme-formen tidligere, vil under alle omstændigheder fortsætte med at sprøjte. Kun 7 procent, der har leget med sprøjteorgasmer, ønsker ikke at fortsætte med det, hvis det er urin, der kommer ud.

Yderligere 7 procent, der endnu ikke har prøvet sprøjteorgasme, vil - urin eller ej - på et tidspunkt gerne prøve det, hvis muligt.  

Blandt de mandlige profiler krydsede 82 procent af ud for, at de under alle omstændigheder ikke ville lægge sprøjtelegene på hylden. Hvis det er urin, der sprøjtes med, står 6 procent dog af, mens de sidste 12 procent på et tidspunkt gerne vil prøve at give en kvinde sprøjteorgasme - urin eller ej.

Swingerne er åbenbart mere tistolerante end vores læserne, som det fremgår af de to afstemninger under artiklen her: Cirka 40 procent synes, at det ødelægger deres sprøjteoplevelse, hvis væsken er urin.

Alle kvinder kan sprøjte


Her omtaler Sexperterne med Tomas Roar og Signe V. Bentzen i spidsen den famøse sprøjteorgasme (sendt februar 2014)


Her kan du få et sjældent indblik i en swingerklub (sendt marts 2014)

SEXPERT-TV. Sådan giver du hende sprøjteorgasme

 

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær