Utro ægtemand taget på fersk gerning

En vred hustru lukkede trafikken ned, da hun så mand og elskerinde i sin bil

Da colombianske Adalia Brinez opdagede sin mand sammen med hans elskerinde, oven i købet kørende i Adalias bil, blev hun så rødglødende af raseri, at hun spærrede for al trafik på en ellers tungt befærdet vej i den centralcolumbianske by Ibague, beretter Daily Mail.

Adalia Brinez stillede sig midt ud på vejen og begyndte at slå sine knyttede næver i bilens kølerhjelm, mens hun råbte 'få den luder ud af bilen, Luis' og gjorde det klart at bilen tilhørte hende.

Det tiltrak selvsagt mange nysgerrige blikke, men helt bizart blev det først, da en bus proppet med passager stoppede for et se optrinnet.

Da politiet dukkede op efter cirka fem minutter, var de omkring hundrede tilskuere stimlet sammen omkring bilen i et forsøg på at få et glimt af den utro mand og elskerinden, der gemte sig bag bilens tonede ruder.

En tilskuer havde oven i købet givet Adalia Brinez en kagerulle, som politiet konfiskerede, før hun skulle blive fristet til at bruge den som våben.

Da ægtemanden og elskerinden til sidst kom ud af bilen blev de overfuset af tilskuere og den forsmåede hustru, før politiet eskorterede den pinligt berørte elskerinde væk.

Se flere vilde hævngerninger oven på utroskab herunder.

23 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere