Utro: Det er kærestens skyld, vi knalder ved siden af

Det' ikk' vores skyld: Medlemmer af utroskabssites mener, at kæresten selv er ude om det

Faktisk er den bedragne selv ude om det... (Foto: shutterstock.com)
Faktisk er den bedragne selv ude om det... (Foto: shutterstock.com)

Bevares - nok er det den utro selv, der tager initiativet og bedrager kæresten, men hvem der er skyld i hele miseren, er faktisk lidt mere uklart.

For en stor del af medlemmerne af utroskabsitet victoriamilan.dk mener, at partneren er skyld i, at de er utro.

Især kvinderne mener, at den bedragne kæreste selv er ude om det. Hele 74 procent af de kvindelige medlemmer anfører, at deres mænd kan skyde skylden på sig selv.

Sexperterne Sådan undgår du utroskab

64 procent mener, at sexmanglen er den vigtigste grund til, at de vil være utro, fremgår det af en pressemeddelelse fra det store nordiske sidepringssite. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Utro: Vi savner sex derhjemme

Mændene påtager sig lidt mere ansvar, idet 52 procent mener, at kæresten selv er ude om det.

-  I krig og kærlighed gælder alle kneb. Ingen er utro i et perfekt forhold, og normalt er begge parter ansvarlige for problemer i forholdet, lyder det fra Sigurd Vedal, Victoria Milans stifter.

Den danske parterapeut Rikke Thuesen er lidt hårdere i sin udmelding:

- Jeg synes, det er totalt uansvarligt og fejt at købe aflad for den dårlige adfærd ved at ansvarliggøre partneren. Kæresten er ikke selv ude om det, hvis partneren er utro. De utro, der skyder skylden over på partneren, begår dobbeltfejhed efter min mening, siger Thuesen, der dog påpeger, at utroskab kan være et fælles problem:

- Det parret er fælles om er, at de begge svigter deres parforhold, de lader stå til, og de taler ikke om de problemerm der er mellem dem, der skaber afstand både fysisk og følelsesmæssigt. I sidste ende kan det føre til, at den ene finder det, vedkommende savner, uden for forholdet. Det er et fælles ansvar at værne om og udvikle parforholdet, men det er ALDRIG den bedragede parts skyld, at den man stoler på og har tillid til vælger at tage tøjet af og hoppe i kanen med en anden.

  En intelligent og sexet udstråling er vigtige parametre, når utro skal finde en elsker. (Foto:shutterstock.com) Sex & samliv Se hvad utro tænder mest på

0 kommentarer
Vis kommentarer