Annonce:
Annonce:

Utro? Måske dine geners skyld

Har din mor eller far været utro? Så er du det sikkert også selv

Børn af forældre, som har været utro, har større sandsynlighed for at have sidespring som voksne. (Foto: shutterstock.com)
Børn af forældre, som har været utro, har større sandsynlighed for at have sidespring som voksne. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Forskere har flere gange påvist, at utroskab i nogen grad kan spores i vores gener: Man kan være genetisk disponeret for at knalde ved siden af.

Gener skyld i utroskab

Utroskab er arveligt  

Gener skyld i dit lorteforhold

Nu peger ny afstemning på utroskabssitet victoriamilan.dk, at der måske er noget om snakken: Børn af forældre, som har været utro, har større sandsynlighed for at have sidespring som voksne.

 Ifølge flere undersøgelser har cirka halvdelen af alle danskere været utro. Men da Victoria Milan spurgte sine medlemmer, om nogen af deres forældre dem bekendt havde været utro, svarede hele 79 procent ja.

Sådan slipper du afsted med utroskab

Skal du fortælle, at du har været utro?

Annonce:

-  Man ved i dag ikke, om der findes et utroskabsgen, eller om forældres utroskab gør det lettere for barnet at overtræde tærsklen til utroskab, når de selv bliver voksne, siger Sigurd Vedal, direktør og grundlægger af Victoria Milan.

Der findes dog studier, som peger på, at en genetisk variation kan være årsagen til, at mennesker med forældre, som har været utro, også selv bliver det. Mennesker med denne genetiske variation tager generelt større risici på alle planer i livet.

Omvendt kan det jo også forholde sig således, at det er miljø, som spiller ind her: De utro på victoriamilan har simpelthen lært det hjemmefra.

-  Handler det om arv eller miljø - eller en kombination af begge? Uanset årsagen, så er det et faktum, at utroskab ligger til familien, siger Vedal.

3540 af Victoria Milans danske medlemmer har deltaget i undersøgelsen.

Analsex er arveligt

Derfor er din kæreste utro

Annonce:

Forskning har flere gange påvist en sammenhæng mellem personlighedstype og utroskab: Især er personer, som er oplevelsessøgende (sensation seeking: tendens til at opsøge sensorisk tilfredsstillelse gennem nye intense oplevelser) og villige til at tage chancer, oftere utro.

Så kan man så diskutere i evigheder, om personlighed er noget, man arver, eller noge,t man udvikler...

Utro mænd har større boller

Din far kom også for hurtigt..!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: