Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Valentinsdag - sig det med orgasmer!

Top din kærlighedserklæring med en lækker dildo eller vibrator

 

Annonce:
Følg Sex & Samliv

I de her corona-tider gælder det om at række ud efter enhver lille lejlighed og mulighed, der kan generere lidt ekstra glæde og fornøjelse.

Og nu, hvor både jul og nytår og VM i håndbold er lagt bag os, så er Valentinsdag (søndag den 14. februar) næste oplagte mulighed for at give den lidt ekstra hygge- og glædes-gas på hjemmefronten.

Men så skal der altså også handles. Især hvis hende derhjemme for alvor skal tages med bukserne nede om anklerne, og det vil man jo som regel gerne.

Derfor kan fejre store kærlighedsdag med en gave, hun formentlig ikke havde set komme. Som meget passende kunne være en super lækker og effektiv vibrator. Fra dig til hende, men som i sidste instans nok skal komme til at glæde og fornøje jer begge.

Sig det med orgasmer
Landets førende online sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj til både ham, hende og parret, der gerne tager et frækt produkt eller to med i sengen, Sinful.dk, har op til årets Valentinsdag designet en specialside med et utal af orgasme fremkaldende produkter til kvinden.

Derfor har siden med de mange dildoer og vibratorer da også fået tildelt overskriften ”Valentinsdag – Sig det med orgasmer”.

En slet skjult hentydning til, at man kan erklære sin kærlighed til kæresten derhjemme på flere finurlige måder end ”blot” at forære hende røde roser og/eller fyldte chokolader gemt væk i hjerteformet emballage.

Når det så er sagt, så vil en rose eller tre på dagen nok pynte gevaldigt ved siden af gaveæsken med hendes nye klitorisvibrator. Blot for din egen sikkerheds skyld.

Hun skulle jo ikke gerne tro, at det hele handler om frække bagtanker.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: