Annonce:
Annonce:

Velsmurt er velgjort: Derfor gør glidecreme dit sexliv bedre

Glidecreme er ikke et hjælpemiddel, men derimod sjovt sexlegetøj

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sexlegetøjsbloggeren JoanB. er godt og grundigt træt af alle misforståelserne omkring glidecreme:

Inge og igen observerer hun lidt nedladende udtalelser som 'En spytklat er da lige så godt! og 'en rigtig kvinde behøver sgu da ikke at blive smurt!' - og de er uden tvivl medvirkende til, at mange fortsat holder sig fra at benytte glidecreme i forbindelse med onani og sex.

Og det er ærlig talt synd, synes JoanB.

- Synd er det søreme da også, at mange mænd måler deres evner i sengen i for hold til, hvor våd hun nu engang bliver. Det presser ikke kun manden selv, men helt klart da også hende, siger bloggeren til ekstrabladet.dk.

Annonce:

- For tænk nu, hvis han synes, hun ikke er helt våd nok. Tænker han samtidig så også, at han ikke er god nok - eller at hun bare ikke tænder nok på ham? Og nej, man er hverken mindre mand eller mindre god i sengen, fordi man som par vælger at benytte glidecreme. Eller måske er nødt til at bruge glidecreme. 

Desuden hænger våd og ophidset ikke altid sammen, forklarer legetøjstesteren. Det kommer rigtig meget an på situationen og den kvinde, man nu engang er. En del kvinder i overgangsalderen døjer fx med nedsat evne til at lubrikere, og her hjælper et 'kunstigt' smøremiddel altså rigtig godt, fortæller erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB.

Hun ønsker at slå et slag for, at det ikke kun er ok, men at det rent faktisk er positivt for sexlivet, at man som par indimellem finder glidecremen frem.   

- En god glidecreme, i mit univers, er et helt fantastisk stykke sexlegetøj i sig selv - og endda et yderst billigt og effektivt et af slagsen. Som man både alene og som par rent bogstaveligt kan køre rigtig langt på literen på. Samt ikke mindst opnå et endnu bedre sexliv med.

Annonce:

En stor fordel ved at benytte glidecreme er også, at man kan rent penetreringsmæssigt kan gå til stålet fra første sekund. Hvis hun altså er blevet smurt ordentligt på forhånd. Det samme gælder naturligvis med hensyn til brug af dildoer og vibratorer.

Joan har testet glidecremer her Test af glidecremer

Glidecreme som sexlegetøj
-Jeg har det helt fint med, at en del betragter glidecreme som et decideret hjælpemiddel. For der er en del kvinder, der som bekendt ikke evner at blive naturligt våde nok, selv om de i situationen er nok så ophidsede. Og så kan det hurtigt blive en ubehagelig omgang, hvis man ikke benytter et effektivt glidemiddel i forbindelse med vaginalsex.  

Glidecreme kan i forbindelse med den første gang, man som ung kvinde har sex med en fyr, også være en god ting. Her kan nervøsitet og usikkerhed nemlig hurtigt komme til at overskygge lysten, hvorpå glidecremen kan hjælpe hende over den første hurdle. Samtidig kan det afhjælpe, at hun heller ikke opleve ubehag i form af smerte i forbindelse med debuten. 

Annonce:

- For slet ikke at tale om analsex, om det er ham eller hende, der er den modtagende part. Ved analsex bør en til formålet egnet glidecreme i alle tilfælde være et must.

Glidecreme er søreme også et sexlegetøj i sig selv:

- Et godt smøremiddel mindsker nemlig gnidningsmodstanden/friktionen og højner sensitiviteten hos både ham og hende og kan med stor fornøjelse benyttes i forbindelse med både forspil og rigtig mange former for sex.

- Hvilken mand nyder fx ikke at blive forkælet/onaneret med en lækker glidecreme? Det samme gælder for de fleste af os kvinder, er jeg overbevist om, fortsætter JoanB.

- Uanset hvor god sex eller onani, man nu har, så glider onanien og det seksuelle bare tanden bedre, når man benytter glidecreme. Også i forhold til at benytte sig af en spytklat, eller hvis man som kvinde ikke hel evner at blive tilstrækkelig våd.

Annonce:

- Derfor er det super ærgerligt, at det flydende hjælpemiddel - som fx også penisringen, der er buret inde i samme tabuiserede kategori - den dag i dag holdes ude af rigtig mange soveværelser. '

- Personligt har jeg og min mand, fra dag et, vi var sammen, haft stor fornøjelse af glidecreme som sexlegetøj. Den velsmurte og direkte motorvej til lækker og velgjort sex. Som helt automatisk får mig til og tænke på en lækker omgang kropsmassage med en god massageolie som forspil. Hvor partneren sørger for at bruge god tid og kræfter på at massere og smøre en til ophidselse, inden det eventuelt går hen og bliver til decideret sex, siger bloggeren, der sammen med sin mand tidligere har lavet en større test af erotiske massageolier, der får sexlivet til at glide bedre http://joanb.dk/2015/01/22/en-buket-af-roser-og-mr-grey/

- Min opfordring går på, at man skubber dette her med hjælpemiddel lidt i baggrunden. Til fordel for og betragte glidecreme som et flydende krydderi på onanien og sexliv.

Hun har testet kondomer - så du slipper

Potent vækst i salg af sexlegetøj

Mor til tre: Mit liv som dildotester

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: