Verdens dyreste sexlegetøj

Det kan du bruge dine lottomillioner på, når du har forkøbt dig på yachts og jaguarer

Følg Sex & Samliv

92 millioner kroner. Det kan du vinde i Lotto i morgen. Men hvad skal du med så mange penge til? Hvor mange biler, både og besøg på berømte restauranter orker du?

Når det er begyndt at kede dig, så kan du passende investere i nogle af disse latterligt dyre stykker sexlegetøj, som kun de perverst rige med forskruede værdier og alt for mange penge og meget tid kan finde en mening med. Lige så absurd meningsløst som forgyldte designerlokumsbørster og glittede magasiner om luksusafkom - købere af disse er som bekendt de første, der kommer op mod muren, når revolutionen kommer.

Vi har fundet dem på cracked.com, der har en længere liste.

Læs: Her er pigernes frækkeste sexlegetøj

Guldbelagt buttplug
Det ligner et dørhåndtag i guld. Det er det ikke. Det er derimod en buttplug til manden, der har alt - inklusiv lyst og råd til udfylde sit erotisk-følsomme numsehul. Det er det svenske firma Lelo, der leverer dette uundværlige stykke sexlegetøj til den nette sum af 990 dollars - små 5500 kroner. Så medfølger også to manchetknapper i guld med firmalogo på, så alle ved, du nyder at fylde din røv ud med guld.
Se den her

Læs: Se hvilken der er bedst op i numsen

Sølvbelagt buttplug
Også dette videnskabeligt udformede enhjørningehorn i sølv - inklusiv ægte hestehår - skal op i røven. Til den ringe sum af 3475 dollars - små 20.000 kroner. Så er den også designet af Betony Vernon. Og kan ifølge producenten også bruges udenfor sengen.
Se den her.

Læs: Her er sexperternes favoritlegetøj

Platinvibrator
For kun 3250 dollars - cirka 18.000 kroner - får du platinvibratoren med 28 diamanter. Intet er hårdere end diamanter - selv ikke din pik - derfor fortjener din kvinde selvfølge det værk, der er lavet af jimmyjane.com. Fås også i 24 karat guld. Diamanterne er fra konfliktfri områder, så den kan bruges med god samvittighed. Men selv om diamanter som bekendt varer evigt, har platinvibratoren kun tre års garanti…
Se den her

Læs: Hjælp - dildoen styrer mit liv

Spanking i sølv
Kast 3066 dollars - 17000 kr. - efter Betony Vernon, og du får dette spankingsæt i sølv og kirsebærtræ eller mahogni. Med denne version af det marginalt billigere spanskrør kan du sætte din slave på plads med manér.
Se den her

SE TV: Frække pisk for begyndere

Storkefjer
Hvorfor ikke bruge 4506 dollars - 25.000 kroner af dine lottomillioner - på at købe en lille kildering i storkefjer og guld. Den ligner måske en støvfjerner, men er altså alle pengene værd, hvis du nyder kildelege. Endnu et uundværligt pragtstykke fra Betony Vernon.
Se den her

Læs: Seks jyder tester sexlegetøj

Onanispejlet
Alle sexterapeuter har siden ’Kvinde - kend din krop’ gjort meget ud af, at kvinde skal se deres egne kusser i et spejl. Og det skal gøres med et masturbationsspejl, som på alle måder er kussens katedral værdigt. Det kan blive dit for blot 1598 dollars - 9000 kroner.
Se det her

Læs: Danske kvinder - dildoen ændrede mit liv

Hammeren
'Thrill hammer' - lysthammeren - en teledildonisk maskine til den ringe sum af til 11.000 kroner. Det ligner et retromoderne James Bond-våben gemt i et kaffebord. Da den vejer 350 kilo, skal den nok placeres præcis, hvor den skal bruges - i garagen fx. Eller i lysthuset ved siden af dit slot.
Se den her

Læs: Det mest latterlige sexlegetøj

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+