Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Verdens (måske) bedste sexlegetøj til mænd koster kun 29 kr!

Prøv det lille vidunder til ingen penge

Følg Sex & Samliv

Vidste du, at verdens (måske) bedste sexlegetøj også er et af de billigste?

Det betyder altså, at alle kan få lov til at ophæve deres nydelse med eller uden partner til et helt nyt niveau, hvad end der er penge på kontoen eller ej.

Nu er du måske en smule nysgerrig på at høre, hvad det er for et vidunder sexlegetøj, vi taler om. Vi vil ikke trække spændingen længere: Penisringen.

En penisring sættes ned over penis omkring roden, hvorfra den klemmer, så du kan få en både længerevarende og større erektion. Mange tror, at den kun er beregnet til mænd, som oplever problemer med rejsning eller for hurtig udløsning.

Det er ikke tilfældet. Den kan hjælpe alle med at præstere endnu bedre i sengen og gøre oplevelsen det mere stimulerende for begge parter involveret. 

Hvis du gerne vil have fat i den famøse penisring til kun 29 kr., er det Baseks fleksible penisring, du skal have fingrene i.

Det anerkendte danske brand har udviklet dette produkt med fokus på høj kvalitet og fleksibilitet til en pris, hvor alle kan være med. Den er lavet i et strækbart materiale, så stor set alle størrelser kan bruge den og nyde dens dejlige effekt under både samleje og onani.

Køb penisringen til kun 29 kr. her.

Vibrationer til øget stimulering
Hvis du er villig til at smide et par ekstra kroner i puljen, kan du opgradere din simple, men effektive, penisring til en udgave med vibration. Det er en fantastisk feature, som både du og din partner kan nyde stor gavn af.

Du kan blandt andet prøve den populære bestseller Sinful Powerful Vibrerende Love Ring. Den er designet, så den strammer om roden af penis, samtidig med at der for toppen kan indsættes en bullet vibrator, som får hele ringen til vibrere.

Det skaber en intens stimulation for bæreren, som kan føle de kraftige vibrationer i penis, samt den som bliver penetreret. Hvis det er en kvinde, vil vibratoren for eksempel ramme klitoris, som er meget følsom og skabe en pirrende og dejlig følelse, hvor der både opleves stimulering indvendig og udvendig under akten.

I kan sammen opnå en uforglemmelig orgasme, som vil bringe jer endnu tættere.

 

 

 

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.