Annonce:
Annonce:

Vi er gudinder til sexfester

Tre danske swingerkvinder fortæller, hvordan de arrangerer gigantiske fester med fokus på flirt, luksus og sex

Vi er vel seks-syv par i festudvalget, der organiserer det hele fra gang til gang. Men det skal jo også styres, for det skal jo ikke være en swingerklub, lyder fra festpigerne. (Foto: BL Foto)
Vi er vel seks-syv par i festudvalget, der organiserer det hele fra gang til gang. Men det skal jo også styres, for det skal jo ikke være en swingerklub, lyder fra festpigerne. (Foto: BL Foto)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der er nok mange kvinder, der går og fantaserer om at tage til fest, blive feteret af velklædte mænd, serviceret ved middagsbordet, budt op til dans og på alle måder servieret og forkælet.

Nogle tager fantasien et skridt længere og helt op på hotelværelset med en fremmed mand eller tre.

De fleste når aldrig længere end til fantasien. Der findes dog kvinder, der har gjort noget ved fantasien og er med til at arrangere gigantiske fester med selskabslege, fin middag, velklædte gentlemen og frække seancer på værelserne.

Vi har snakket med Anne, Pia og Dorthe, der alle tre er gift og jævnligt nyder at blive behandlet som gudinder.

Anne, 51 år, sygeplejerske. Pia er 50 år og kontorleder. Dorthe er 42 år og i restaurationsbranchen. De er alle fra Sjælland.

Ditte knalder løs, mens kæresten er i krig

Annonce:

Anne: - For mig startede det hele med, at min mand og jeg oprettede en profil på scor og begyndte at prøve os frem. Vi fik virkeligt snakket tingene igennem og brugte nogle år på at prøve lidt af hvert. Så oprettede jeg min egen profil og fandt Pia, der have oprettet en loge for kvinder, der gerne måtte lege med singlefyre uden deres mænd.

- Efter et par år blev min mand og jeg inviteret med til en nytårsfest i det her selskabskoncept. Vi kendte ingen, men vi havde en fantastisk aften med alle de her skønne mænd og søde par, der havde det på samme måde som os. Det var fantastisk!

Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Pia: - Ja, vi er jo hotwifes (hotwife kaldes kvinde ofte i swingerpar, der tænder på, at kvinden har sex med andre mænd, red.) og leger med vores mænds accept, men man mangler tit nogen at snakke med om de her ting, for det er jo ikke noget, man taler om med sine hverdagsveninder.

- Så jeg snakkede med min mand om at prøve at arrangere seancer for mig selv og andre hotwifes. Jeg ved ikke, hvor mange gange vi nåede at holde det, men det var et fantastisk koncept, og så hørte vi om de her fester for ca. otte år siden, som blev arrangeret af et andet par - og vi været med lige siden.

Annonce:

Dorthe: – Vi har været i swingermiljøet i mange år og så tog vi med til en af de her arrangerede flirtefester. Det skulle bare prøves og hele opbygningen er jo fantastisk, hvor man mødes med selskabslege, middag og frække seancer bagefter. Det var noget helt andet.

Derfor er det fedt at være swingerpige

Masser af lir
Festerne har kørt et par gange om året igennem de sidste otte år. Den første fest var med fire par og to singlefyre med hvert par, men det har udviklet sig, så der var 130 mennesker med til sidste fest. Konceptet handlede oprindeligt om, at det skulle være en 'pæn' fest, men med masser af flirt og lir under overfladen.

Pia: - Det anderledes ved de her fester er jo, at man dukker ikke op i ingenting eller kedeligt hverdagstøj, men kommer og lever op til selskabs dresscode som til en rigtig fest. Det starter allerede om eftermiddagen, hvor der er selskabslege, særligt for single-mændene, for mange af dem kender jo ingen og kan godt føle sig lidt alene.

Annonce:

- Men vi har et stort fest team, der hele tiden sørger for at alting fungerer. Der bliver gjort et stort arbejde med forberedelserne og gjort utroligt meget ud af den sociale dimension. Der bliver brugt måneder på at koordinere og lavet festguider til folk, der tager imod.

- Vi laver speedflirt, hvor mændene skal prøve at score kvinderne på kort tid og leget navnelege, så når vi når til middagen, er folk i god stemning. Man kan godt sidde og nusse lidt under middagen, men ellers er vi sobre og forholdsvis anstændige. Og bagefter danser vi, og så går det løs.

'Vi vil slå gangbangrekorden'

Regler
Anne
: - De af gæsterne, der kender hinanden, fordeles ved borde, så vi kan fortælle om regler, og hvordan man opfører sig. Hvis folk går for langt, forklarer vi, hvordan vi alle skal holde stilen, så festen bliver en succes.

Pia: - Flirten starter, fra man kommer ind af døren, og man har altid lov til at flirte, men man holder sig fra at røre, undtagen hvis man bliver inviteret. Man skal opføre sig som en gentleman. Et nej er altid et nej, også efter middagen, hvor festerne rykker ud på dansegulvet og rundt på værelserne.

Annonce:

Dorthe: - Vi fik at vide, at der er en regel for dørene på værelserne, der hedder: hvis døren står på klem, må du kigge ind, hvis den er åben, må du gå ind og deltage, og hvis den er lukket, så går man videre. Men det handler jo også om almindelig pli, så kan man tit fornemme, hvad der er i orden, og ellers er der meget nøjagtige regler for opførsel. Det var meget rart, når man er ny til festerne.

Vil du knalde min kone?

Baglås
Men derfor kan situationen godt være overvældende for nogen, særligt singlefyrene, der er som børn i en slikbutik eller går helt i baglås.

Pia: - Det bliver nogle gange alt for overvældende med alle de kvinder. Så er der andre, der ikke kan holde hænderne i ro og slet ikke kan vente, men jeg synes ikke, vi har haft rigtigt problematiske situationer, og jeg er egentligt imponeret over, at vi har haft så mange fester, og der har aldrig været rigtigt voldsomme episoder med jalousi eller vrede, eller hvor vi har skullet tilkalde politiet.

Anne: - Jeg har oplevet enkelte´, der ikke brød sig om konceptet - f. eks var værelserne for små, eller en mand, der syntes, det blev for overvældende, og som derfor valgte at forlade festen.

Annonce:

Pia: - Vi prøver at caste mænd til festen, men da festerne blev store, kan vi ikke længere tage personsamtaler med alle. Vi ser billeder, måske profiler og tager en snak over telefonen. Men der har været meget få fejlcastet til rollen, og vi har da oplevet få par, der har lidt jalousi-problemer.

- I mit tilfælde er det kun mig, der deltager. Min mand er også til stede, men deltager ikke i selve sexdelen, og sådan er det forskelligt fra par til par. Nogle kigger på, og andre deltager på lige fod med singlefyrene, og nogle er kun sammen med deres kone. Men man skal være 100 procent afklaret i sit forhold, inden man tager til festen.

TV: Så er der gangbang på Danmarks Radio

Feteret
Først og fremmest er det en fest, hvor kvinderne bliver tilbedt og feteret, og det er nok noget, der tiltaler de fleste kvinder. Men det er hele det sociale element, der ifølge kvinderne gør festerne til noget særligt.

Dorthe: - Man bliver serviceret hele dagen, og det er da frækt, at der er sex bagefter, men hele optakten til det er jo det, der gør det fantastisk. Man lærer også hinanden bedre at kende i løbet af aftenen, og det gør det hele meget anderledes end f.eks. at gå i swingerklub.

Annonce:

Anne: - En god middag, opmærksomme tjenere, en gentleman til hver side og en erotisk stemning. Det er tilladt at følge op på ting, som det ikke er tilladt at følge op på til andre fester. Det er jo ikke velset at flirte på den måde til familiefesten. Der er selvfølgelig sexen, men det er egentligt ikke det, der er det essentielle. Det er det sociale, dansen, festen og alt det udenom.

Sådan er de åbne forhold

Pia: - Og så prøvede vi et nyt koncept sidste gang 'Dirty Night', hvor det var legalt for kvinderne at komme ned iført lidt frækt tøj efter tolv, og det har vi jo aldrig gjort før. Vi har kørt stilen med pæne selskabskjoler, lidt udfordrende, men flot og stiligt.

- Normalt må man heller ikke lave ting nede i festsalen, men nu har vi så lagt nogle madrasser ovre i hjørnet, så muligheden er der. Så nogle dansede, nogle drak drinks, og nogle havde gang i noget frækt i hjørnet.

Ida låner sin mand ud til sex

Afslappet
Anne: - Man lærer jo hinanden at kende fra lørdag eftermiddag til søndag morgen, og det giver en helt anden måde at være sammen på. Det er meget givtigt og giver en anden tryg og afslappet stemning.

Annonce:

- Nogle gange har vi også haft mænd, der kommer med en smart mail og siger, at han da godt lige kan komme forbi og ordne nogle kvinder hurtigt, men det er jo ikke det, det drejer sig om. Det handler om at være med til hele arrangementet fra starten og være med til at få konceptet til at fungere. Det er jo det, der gør det hele til noget usædvanligt.

TV: Ta' kæresten med i swingerklub

Pia: - Det er et spil mellem mand og kvinder, hvor man skal være 100 procent afklaret, og vi gør alt, hvad vi kan for, at folk føler sig trygge. Så hvorfor der ikke er flere kvinder, der praktiserer det, forstår jeg ikke. Nu havde vi endda åbnet op for singlekvinderne efter mange forespørgsler, men der dukkede kun en op sidst.

Dorthe: - Det er utroligt vigtigt at være meget afklaret, for der kan hurtigt opstå misforståelser og problemer. Heldigvis er vi selv ret afklarede i vores ægteskab, men det er også derfor, det er dejligt at møde andre mennesker, som man kan snakke med om de her ting, det er en befrielse og betyder meget for os.

Kvinder bag ny swingerklub

I kke sex
Men alle tre kvinder er enige om, at sexen ikke er det vigtigste. Det er hele konceptet rundt om selve festen, der giver plads til de forskellige behov.

Annonce:

Pia: - Jeg er f.eks. til mange fyre på en gang, og hvis man lige får fanget de helt rigtige fyre, så går det hele op i en højere enhed. Men det er jo ikke lige godt hver gang, for det er jo noget med kemi - uanset hvem eller hvor mange man er sammen med. Der er altid gengangere, men kemien til hele festen påvirker jo de enkelte oplevelser og gør selve festen fantastisk - lige meget hvad man laver.

Anne: - Det er nok ikke det med sexen, der er det essentielle for mig. Det gods, vi var til fest på i Jylland med festtøjet og den prinsesseagtige stemning, det var helt fantastisk. Det gav den stemningen, der gjorde det til en særlig oplevelse.

Kom i swingerlære

Pia: - Det bliver sværere og sværere, efterhånden som vi bliver flere og flere. Det bliver også dyrere, efterhånden som vi skal have større steder, for vi tjener jo intet på det. Vi er vel seks-syv par i festudvalget, der organiserer det hele fra gang til gang. Men det skal jo også styres, for det skal jo ikke være en swingerklub. Stilen skal holdes, så det kan godt være lidt svært at udvikle på.

Hver tredje vil prøve åbent forhold

Annonce:

Festerne har kørt i otte år, og selv om der har været store praktiske udfordringer og små katastrofer som oversvømmelse, udgået fyr midt om vinteren og et enkelt dødsfald, så er der ingen tvivl om, at festerne fortsætter og bliver mere og mere populære.

Læs mere på festogflirt.dk.

Dansk par: Vi scorer kvinder til trekanter

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: