Vi køber sexlegetøj mens vi er på job

Her shopper vi mest sexlegetøj

Sexpert-tv: Fræk weekend med dette legetøj

Handler du også din dildo på jobbet?

Det meste sexlegetøj i Danmark købes over nettet mandag til torsdag i tidsrummet 13 til 17 – og uovervejede impulskøb med hovedet under armen er skudt til hjørne til fordel for at tænke mere langsigtet, også økonomisk.

Danske Sexshop.dk har lavet en undersøgelse af de dage på ugen og timer på døgnet, vi danskere går mest sexlegetøjs-amok på nettet - og billedet er ret klart. Vi danskere handler primært vores nye dildoer, vibratorer og bolledukker lige efter frokostpausen fra 13 til 17 mandag til torsdag, mens salget atter stiger i tidsrummet 21 til 24, samme dage.

- Mange tror fejlagtigt, at fredag, lørdag og søndag er dagene med stor omsætning, når man handler med sexlegetøj. Rent faktisk er det lige omvendt. Kunderne ønsker nemlig at postpakken med det nye bondagesæt og ønskevibratoren skal nå frem inden weekenden, hvorfor langt de fleste bestillinger sker i løbet af ugens første fire dage. Min personlige teori går på, at langt de fleste af disse køb rent faktisk sker på arbejdspladsen – og måske også via computeren på arbejdet. Når man nu alligevel sidder foran skærmen og venter på, at det bliver fyraften, siger Michael Peter Hansen, indehaver af Sexshop.dk.

Hans nydelse er i fokus. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne Brug dit sexlegetøj - på ham

50 procent af døgnsalget sker over syv timer
Sexshop.dk’s undersøgelse fortæller, at halvdelen af shoppens omsætning pr. døgn, målt over ugens syv dage, foregår over syv timer. 28 procent af salget sker i tidsrummet 13 til 17, mens yderligere 21 procent finder sted i tidsrummet 21 til 24.

Kun 4 procent af den ugentlige omsætning sker hen over natten, fra klokken 01 til 07.

Helt generelt begynder der først for alvor at komme fut under salget efter klokken 09, og det topper i timen fra klokken 15 til 16. 

- Hvor danskerne tidligere havde tendens til at handle deres sexlegetøjsprodukter lige nu og her, når lysten opstod, så tænker de fleste i dag en smule mere langsigtet. Også rent økonomisk. For hvorfor handle hos den første shop, hvis man hos den næste i rækken kan få det samme produkt 200 kroner billigere? Så her i 2016 køber vi sexlegetøj som de fleste andre typer af forbrugsvarer – via planlægning og ved at undersøge markedet først, mener Michael Peter Hansen fra sexshop.dk.

Han oplyser endvidere, at frem m til klokken cirka 16.30 sælges mest af de mere almindelige ting, dildoer, vibratorer mv. Efter 16.30 sker der en markant stigning i salget af bondage, s/m, Fifty Shades-udstyr osv,

  Sexperterne TV: Sexlegetøj: Her er sexologens favoritter

SEXPERTEN TESTER ULTIMATIV ONANIMASKINE:

SEXPERT-TV: Så fræk er TwerkingButt

18 kommentarer
Vis kommentarer