Vibrator med dobbelt effekt

Sexlegetøjet stimulerer klitoris og indvendig i vagina på samme tid

Stimulation af klitoris er den hurtigste og mest sikre vej til en orgasme for kvinden. Dermed ikke sagt, at det ikke kan optimeres yderligere. For det kan det – blandt andet ved brugen af en såkaldt rabbit vibrator. 

Et stykke sexlegetøj til kvinder, der har rigtige mange år på bagen, men hvor en videreudvikling løbende er sket. I dag findes der et utal af moderne og super effektive produkter i genren – og alle er de mere eller mindre orgasme sikre.

Her har vi nemlig at gøre med et produkt, der ikke ”blot” stimulerer kvindens klitoris, men samtidig også vibrator stimulerer hende indvendig i vagina. Blandt andet på G-punktet. En stimulations-kombi, der ender med orgasme for langt de fleste brugere – og ofte endda ret hurtigt.

Masserer skedeindgangen
En af de i Danmark mest populære og købte rabbit vibratorer er danske Sinful.dk’s helt egen og testvindende Sinful Rabbit Vibrator Original.

En rabbit/kanin, hvor sexlegetøjets velplacerede silikone-ører tager sig af klitoris stimulationen. Om dette produkt skriver den danske online sexshop blandt andet: 

”På indersiden har den 3 rækker kugler, som roterer og masserer din skedeindgang for maksimal nydelse. Udvendigt vibrerer de effektive kaninører intenst, så du er sikret kraftfuld og dejlig klitoris stimulation.

Du kan nyde de 6 vibrationsprogrammer og de 6 rotationsprogrammer enten samtidig eller hver for sig, alt efter hvad du foretrækker. Den kraftfulde stimulation og de mange kombinationsmuligheder gør den stilfulde rabbit til et meget orgasmefyldt bekendtskab.”

Rammer G-punktet perfekt
En anden populær og meget effektiv rabbit vibrator er ikke en legelysten kanin, men derimod en fræk og orgasme fremkaldende delfin. Der er blevet begavet med det yderst mundrette navn ”Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator”.

Om dette frække vanddyr skriver online sexshoppen blandt andet følgende:

”Den stimulerer dig på tre forskellige måder på én gang: Det kurvede design rammer dit G-punkt perfekt, mens perlerækkerne masserer dig indvendigt, og delfinen pirrer dig udvendigt på klitoris. Det kan man da kalde hattrick! Delfin vibratoren har 10 vibrationsmønstre og 5 rotationshastigheder, som du nemt kan skifte mellem via knapperne på skaftet.”