Videnskaben har talt: Dette hjælper på potensen

Knibeøvelser til mænd er ikke kun en fiks ide hos alverdens sexperter

TV: Sådan får du multiorgasmer
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret sexpert-tv: Få kontrol over din udløsning --

Sidder du lige i dette øjeblik og kniber sammen i bækkenbunden?

Nej? Så må du hellere stramme op!

Sexologer, tantraeksperter og anakondakonger har længe plæderet for, at både mænd og kvinder burde træne deres bækkenbundsmuskler hyppigt for på den måde at booste sexevnerne. Og nu har videnskaben i nogen grad også sagt god for ideen om, at en mand kan styrke sin potens og sin orgasme ved at knibe sammen.

Forskerne bag det nye metastudie, der gennemgår de seneste års forskning på området, fremhæver, at det længe har været kendt, at det knibeøvelser har positiv effekt på kvinders seksuelle funktioner.

Og nu mener de også, at der er tilstrækkeligt med beviser til, at man kan konkludere, at også mænd med fordel kan stramme op.

.

 

Fordelene ved at styrke sine bækkenbundsmuskler er store, simple, men omfattende, ifølge forfatterne: Øget kontrol over udløsningen og hårdere og længerevarende erektion.

What's not to like?

Er du i tvivl om, du spænder op? Det er de muskler, du bruger til at stoppe strålen, når du tisser, og til at trække anus sammen.

Taoisterne
Vi viste undersøgelsen til Jakob Kærgaard, der hjælper mænd med at kultivere sex- og livsnenergien, blandt andet ved hjælp af knibeøvelser:

- En sund bækkenbunds-muskulatur er super vigtig for den mandlige evne til at styrke rejsningen, kontrollere udløsningen og dermed forlænge den seksuelle akt, og undgå diverse sygdomme i de seksuelle organer. Taoisterne har brugt dette i flere tusinde år, og det er da skønt, at videnskaben nu viser det samme.

- De kursister, jeg har igennem Vital Force Sexual Mastery programmet, oplever ligeledes, at regelmæssig træning af bækkenbunden med nogle specifikke øvelser gør, at de har kontrol over deres udløsning i løbet af et par uger - hvilket de måske aldrig har haft før. Det har en stor indflydelse på ens selvtillid og seksuelle tilfredsstillelse.

- Når man behersker muskulaturen i bækkenbunden, så kan man bruge den til den tantriske kunst at adskille udløsning og orgasme - og altså blive i stand til at få multiorgasmer under sex. Dette er nemlig ikke kun forbeholdt kvinder, det er også en mulighed for manden. Og det er her den helt store gevinst ligger.

- Når du lærer det, kan du opleve orgasmer, som spreder sig ud i hele din krop, gang på gang. Det gør sex til en noget anden oplevelse. Også for kvinden, fordi sex nu varer meget længere, og pludselig handler om andet og mere endm at manden skal have en udløsning, siger Kærgaard.

Kærgaards træningsprogram:
Du kan starte med at træne bækkenbunden på to måder: Med nogle korte rytmiske klem, hvor du spænder op i cirka to sekunder og slapper af i to sekunder. Du spænder både de muskler, som får pikken til at løfte sig, når du har jern på, og de muskler som ligger lidt længere bagude, oppe under anus. Det gør du 50 gange og sørger for at spænde godt af derefter.

Dernæst kan du lave et længere opspænd, hvor du øver dig i at holde spændingen i et minut ad gangen. Prøv at spænde af i maven undervejs, så det kun er bækkenbunden, der arbejder. Igen, husk at slappe af bagefter. Ved kontinuerlig træning vil du opleve markante effekter.

Du kan også øve dig i at skille de forskellige muskler i bækkenbunden ad, og dernæst bruge disse under sex. Dette er vejen til at skille udløsning og orgasme ad og opnå multiorgasmerne.

Se mere om Jakobs kursus her

HERUNDER fortæller orgasmeekspert Jakob Kærgaard, hvad bækkenbundsøvelser og orgasmekontrol gør for parforholdet:

Herunder kan du se reklamen for træningsprogrammet Privat Gym, der lanceres som 'bedre end Viagra' og godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder FDA:

Mogens Jørgensen, 60 år: - Jeg fik mit sexliv igen

Træn underlivet - med din kæreste

Træning giver jernhård potens

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby