Annonce:
Annonce:

Vil denne maskine ændre din onani for altid?

For seks år siden revolutionerede trykbølge-stimulation kvindeonanien. Nu kommer samme type produkt så til mænd. Men vil det ændre mandemasturbation?

Relateret Sexpert-tv fra arkivet: Legetøjstester viser Womanizen - og andre julegaveideer til kvinder.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sådan virker Womanizeren --

Kan et nyt kvindeinspireret sexlegetøj ændre mandeonanien for altid?

Producenten er ikke i tvivl, men de uafhængige eksperter er lidt mindre begejstrede.

Womanizer var navnet på første luftbølge-stimulator til kvinder, udviklet af WOW Tech. De står nu bag 'Arcwave Ion Masturbator' til mænd.

Womanizeren og de konkurrerende produkter stimulerer klitoris med trykbølger uden den direkte kontakt, som en almindelig vibrator har.

Det er en mere nænsom behandling, som kan betyde, at kvinden i teorien kan få flere orgasmer, idet klitoris ikke i samme grad bliver overstimuleret.

Ud fra ideen om at klitoris og glans er skabt af det samme væv i fostertilstanden, er Arcwave Ions trykbølger rettet mod det mest følsomme område på penis, nemlig frenulum, altså penisstrengen på undersiden af glans.

Annonce:

Producenten og forhandlerne håber på store ting. I hvert fald skorter det ikke på store ord om revolutionen, der vil give mænd mulighed for at opleve kvindeorgasmer.

Seks tricks til manden: De ændrer din onani for altid

Orgasmesikker
Den danske blogger og legetøjstester JoanB, der har arbejdet med sexlegetøj i mere end 20 år, har set frem til Arcwave Ion:

- Jeg kan huske, da jeg første gang for fem års tid siden blev introduceret for en Womanizer. Her var jeg nemlig meget skeptisk. For produktet blev lanceret som intet mindre end orgasmesikkert - og det er der altså ikke noget, der 100 procent er.

- Men her måtte jeg bøje mig i støvet. For det var rent faktisk sandt for ni ud af ti kvinder, hævder den 45-årige JoanB.  

Hun forklarer, at hele den teknologi, Womanizer stimulatoren er bygget op omkring, nemlig en berøringsfri stimulans af klitoris, har gjort, at man selv kan justere, hvor meget eller hvor lidt man ønsker at blive stimuleret.

Annonce:

- For mit eget vedkommende har det blandt andet betydet, at sexlegetøjet under en orgasme ikke længere skulle rives væk nede mellem benene på mig.

- For ved at skrue helt ned for de pulserende trykbølger, kan man lade produktet fortsætte med at arbejde under orgasmen og på denne måde rent faktisk opnå multiorgasmer med stimulatoren.

Forskerchok: Kvinder kommer hurtigere under onani…

Hellere en penishoved-stimulator
JoanB havde håbet, at designet ikke gik i retning af en masturbator, et onanirør, men derimod en slags penishoved-stimulator.

- Vi taler her altså om en masturbator, hvor manden skal placere sin penis i produktets silikonerør. Midtvejs inde i røret, på undersiden, er placeret et lille hul, som så trykbølge-stimulerer direkte på penisstrengen.

Annonce:

- Men jeg tror umiddelbart ikke, at den nye type af stimulator til mænd vil blive en lige så overvældende succes, som Womanizer stimulatoren til kvinder viste sig at blive. Efter min mening skal der noget helt, helt andet til, for at mænd kan opleve noget lignende fantastisk.

I lighed med Pulse, der for syv år siden blev lanceret som en revolution, kan også impotente få udløsning med Arcwave Ion.

Pr-foto
Pr-foto
 

Ekstremister vilde med ny onani-trend

Salg
Rune Kjelsmark, presseansvarlig på Skandinavien største sexshop, sinful.dk, har dette bud på salgspotentialet:

- Arcwave Ion er et helt nyt og teknologisk produkt, men samtidig ligger det også i en højere prisklasse end almindelige onaniprodukter til mænd. Vi har selvfølgelig store forventninger til det her nye produkt, men det er svært at spå om konkrete salgstal, da vi ikke kan sammenligne med lignende produkter.

Pr-foto
Pr-foto
 

Bryd dine onani-vaner

Det har ikke været muligt at få producenten WOW Tech til at komme med salgstal for Womanizeren eller bud på, hvad Arcwave Ion vil sælge fremadrettet.

Men Kjelsmark fra sinful.dk kommer dog med dette udsagn om Wominazeren og lignende produkter:

Annonce:

- Lufttryksvibratorer står for over otte procent af det samlede salg i hele Skandinavien. Det er ret meget, når man tænker på, at vi har under 50 forskellige slags lufttryksvibratorer i sortimentet ud af mange tusinde produkter.

Herunder Sexpert-TV Classic: Sexperten viser JoanB, hvordan den ultimative mandeonani var i 2013.

I corona-isolation: Nu bør du booste din onani

--------- SPLIT ELEMENT ---------

To mænd har testet

JoanB’s mand har haft fingrene og andet i Arcwave Ion og skrevet følgende om oplevelsen på hendes blog:

‘Lidt ærgerligt er det da, at trykbølge-stimulationen ikke også foregår direkte på penishovedet. Der trods alt er mest følsomt.

Men dette lader sig altså gøre, hvis man drejer masturbationsrøret en halv omgang, og så med glans finder det punkt indvendig i produktet, hvor stimulationen udspringer fra. Der for mig faktisk gav mere fornøjelse end den intense stimulation af penis-strengen.'

 

Også testeren på nytomsex.dk har anmeldt Arcwave Ion:

‘Trykbølgerne, der styres dels ved plus- og minusknap og dels ved tryk via berøringssensor, og som kun aktiveres, når den mærker pikken, forplanter sig i form af vibrationer desuden til resten af røret, der har riller.

Så det meste af penis stimuleres, idet man jo dels kan klemme på røret og føre det frem og tilbage, selv om man jo så misser noget af frenulum-stimulationen.

Lad det være sagt med det samme: Det er helt utroligt intenst på frenulum. Som i ekstremt intenst.

Og det er klart ikke noget for alle - og slet ikke konstant. Men det sidste styrer man jo selv ved enten at skrue ned eller blot flytte røret lidt, så strengen ikke er ved bølgerne.

Hvis målet er en hurtig, kildende og præcis orgasme, er Arcwave Ion klart en vinder. Men er du ude efter en lidt mere langsommelig, opbyggelig orgasmeproces, vil den lidt spidse punktstimulation være voldsom.’

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: