Vil du også gerne tjene penge på dine brugte trusser?

- Der var bid første aften. Jeg havde slet ikke forstået, hvor stort et marked det er! siger 29-årige Anna, som har fået eksperthjælp til at sælge beskidte trusser

29-årige Anna fra Aalborg har solgt brugte trusser i et par måneder og er overrasket over den store efterspørgsel. Foto: dildo-priser.dk/anna.
29-årige Anna fra Aalborg har solgt brugte trusser i et par måneder og er overrasket over den store efterspørgsel. Foto: dildo-priser.dk/anna.
Følg Sex & Samliv

Med jævne mellemrum dukker den samme historie op til overfladen: Kvinder sælger brugte trusser på nettet.

Senest fortalte Maria mx.dk, at hun tjener et par tusinde kroner om måneden på at sælge sine mere eller mindre snaskede underbenklæder til mænd.

Det viser sig også, at der googles flittigt på 'brugte trusser'. Med andre ord: Der er et marked for den slags.

Og derfor har it-entreprenøren Jonas simpelthen lavet en 'gør det selv guide' til kvinder, som vil tjene lidt ekstra på levere beskidte trusser til liderlige mænd:

Der er 1000 danskere, der hver måned søger efter 'brugte trusser', mens der er 1300, der søger efter 'trusser.'

Det, billedet viser, er, hvor mange der hver måned søger efter de to ord ifølge Google. At konkurrencen (competition) er high betyder, mange kører ad-words - Google-reklamer - på ordet. Så der er mange, der kører annoncer på ”Trusser”, men knapt så mange, der gør det på brugte trusser.
Det, billedet viser, er, hvor mange der hver måned søger efter de to ord ifølge Google. At konkurrencen (competition) er high betyder, mange kører ad-words - Google-reklamer - på ordet. Så der er mange, der kører annoncer på ”Trusser”, men knapt så mange, der gør det på brugte trusser.
 

- Min side hjælper de piger, der ikke selv ved, hvordan de skal komme i gang. Typisk så skal du jo selv sætte en hjemmeside op, og så skal du selv sørge for at skaffe kunderne. Jeg tilbyder blot pigerne, at de kan bruge min side som reklamesøjle. Jeg har kunderne, og jeg kan hjælpe dem med at komme i gang.

- Jeg har intet med betaling at gøre. Jeg er blot mellemmand . betaling, pris og levering aftales mellem pigerne og kunden. Så pigerne kan bruge min side til at komme hurtigt i gang. Jeg har skrevet en guide til dem, der godt vil i gang. Der er råd om mailsikkerhed og betalinger, salgstekst og fotos.

Jonas fortæller, at han i forbindelse med sit projekt har talt med flere piger, der alle fortæller, at de gør det for pengenes skyld.

- Nogle er studerende, andre gør det bare, fordi de har lyst, og en fordi hun allerede er i 'branchen' som stripper, og derfor er det ikke noget, der afskrækker hende. De er meget forskellige, hvad angår grænser. En trækker en hård grænse ved trusser, bh’er og strømpebukser. En anden sælger også brugt sexlegetøj, telefonsex og meget andet.  Ifølge den ene pige er den typiske kunde en mand midt i 40’erne, med kone, børn og det hele.

Jonas' hovedside er dildo-priser.dk, der er prissammenligningsportal for sexelgetøj.

Bid første aften
29-årige Anna fra Nordjylland har haft en annonce på Jonas' side i tre-fire måneder:

- Der var bid første aften. Jeg havde slet ikke forstået, hvor stort et marked det er. Jeg fik ideen til det, fordi jeg havde set tv-serien 'Orange is The new Black og tænkte, det er da en genial idé, sa der er mange, som tænder på kvindes dufte, siger Anna, der allerede nu har mistet overblikket over, hvor mange trusser hun har solgt:

- Men det er mange! Det giver mig et sus i maven at vide, at der er en anden, som kan lide min duft, forklarer hun og fortæller, at hun køber undertøj med henblik på videresalg efter brug:

- Jeg skifter ofte undertøjsbutik for ikke, at nogen får mistanke til det, jeg laver, fortæller den arbejdsløse kvinde, hvis kæreste ikke kender til hendes lille hobby.

- Men jeg burde nok sige det til ham.

Sådan ser Annas annonce ud:

En hel del danske kvinder opretter også annoncer på fx guloggratis.dk, mens andre går yderst professionelt til værks med tjekket hjemmeside og flotte modelfotos. Det kan du alt sammen ved selvsyn konstatere ved at google 'brugte trusser.'

Dansk dansedronning: Mænd vil købe mine brugte trusser

Brugte trusser til salg

Trænger du til hurtige lommepenge? Bliv uartig cammodel

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind