Vil du være utro? Så undgå at gøre dette

Her en liste på otte ting, du skal holde dig fra, hvis du ikke vil opdages

-- Over artiklen relateret sexpert-tv fra arkivet: Sådan kommer I over utroskab --

Mellem hver tredje og hver anden dansker har været utro, dog ikke nødvendigvis i det nuværende forhold.

De utro har mange forklaringer: For lidt eller forkert sex, for lidt romantik og for meget business as usual, manglende kommunikation og samhørighed, uindfriede længsler og behov, som ikke bliver mødt. Og så videre.

Mærker du nogle af de ting i dit forhold, og er du rent faktisk ude på at knalde ved siden af, eller gør du det allerede? Og vil absolut ikke have, at din partner opdager det (du vil jo ikke såre ham eller hende)?

Så følg blot disse råd, som den kendte britiske sexterapeut Tracey Cox har givet. Hun har godt nok vinklet den anderledes: Hendes råd går på, hvad man skal holde øje med ved sin partner, hvis man mistænker vedkommende for utroskab.

Det er jo lidt paranoidt - så vi vender den om og råder altså i stedet den utro, så sidespringet ikke opdages.

1.  Hold mund
Når du bliver betaget af fx en kollega, kan du komme til at fortælle lidt for meget om ham eller hende. Så sagde han dit, så gjorde han dat. Det er i sig selv mistænkeligt. Og når du så rent faktisk går i seng med vedkommende, holder du pludselig op med at nævne vedkommende, fordi det er så hemmeligt og skamfuldt. Og så bliver det dobbelt mistænkeligt.

Derfor: Tal aldrig om den person, du har tænkt dig at knalde.

2.  Hold mund II
Ja, du savner spænding og eventyr, fest og vildskab, sex og romantik. Du længes efter den, du var, dem I var. Du er traaaat af, at forholdet mere er et projekt Familie end kærlighed og kildevand.

Her kan du gå to veje: Tage det op med partneren og find en fælles løsning (men det er for svært for dig). Eller holde mund - for hvis din kæreste ved, at du er utilfreds med tingenes tilstand, vil hun eller han være mere obs på, hvad du går og laver og måske tro, at du kunne finde på at være utro.

Advarsel: Din kæreste kan finde på at være utro, fordi han eller hun savner ømhed, spænding og romantik.

3: Ingen humørudsving
Et klassisk tegn på utroskab er, at man har gået rundt og været sur og irritabel, fordi man er utilfreds med parforholdet, og når man så pludselig er småforelsket i en tredjepart, bliver man overstadig og sprudlende.

Lad være med det. Forbliv dit sure selv.

Advarsel: Det kan betyde, at din partner i stedet bliver så træt af dit mukkeri, at han/hun finder noget bedre end dig.

4. Romantik

Den person, der gør mest i et forhold, er også den, der næppe vil være utro. Derfor: Gør en masse for din kæreste og jeres relation.

Advarsel: Det kan resultere i, at du slet ikke får lyst til utroskab, fordi samhørigheden mellem jer vokser.

5. Vaner

Nye vaner vil automatisk gøre din partner mistænksom. Arbejder du nu over, selv om du aldrig før er gået senere end 16.30, kan det virke sært, og skal du pludselig møde nogle kollegaer/venner/veninder hver torsdag aften, selvom kæresten ved, du foragter dem alle sammen, så ser det også suspekt ud.

Så hvis du absolut skal knalde med en anden end din kæreste, må du gøre det på tidspunkter, der ikke kræver nye vaner.

Og det betyder også, at du ikke skal skifte hele garderoben ud, fordi du gerne vil imponere den nye flirt.

6. Kontanter
'Skat, hvorfor er der trukket 1500 kroner på et hotel sidste måned?' hører du kæresten sige, da hun 'kommer til' at læse brevet fra banken. Du vil nødig konfronteres med hans bebrejdende blik, når hun står med en lingeri- eller restaurant-kvittering, som er fundet i din lomme ved tøjvask og udbeder sig en forklaring.

Brug kun kontanter og gem aldrig kvitteringer.

7. Mobilen

Mobilvaner er meget afslørende: Ikke noget med at pludselig sige, 'jeg ringer tilbage senere,' når du taler med flirten, og kæresten kommer ind ad døren. Og ikke noget med at tage mobilen med på toilettet. Og husk: Lad den altid ligge med skærmen opad (men for guds skyld - ingen notifikationer!)

8. Brug kondom

Det er bare svært at komme med gyldige forklaringer på, hvorfor du prøver at liste medicin ned i din kærestes morgenkaffe, fordi du har fundet ud af, at du har klamydia.

Ja, det er lidt besværligt. Du kan jo også lade være med at være utro.

Derfor er du IKKE utro
Forskere har vendt sagerne lidt på hovedet og i stedet for at se på, hvilke årsager der ligger bag utroskab, har de undersøgt, hvad der afholder folk fra at knalde ved siden af

Ifølge ny israelsk forskning er der 29 grunde til at modstå fristelsen, og årsager kan inddeles i fire hovedgrupper.

Flere end 400 mænd og kvinder i parforhold deltog i det to-delte studie, hvor de skulle angive, hvad der afholder dem fra at begå utroskab.

Disse hovedgrupper var: Moralske (utroskab er forkert), børnene (det er synd for dem), ensomhed (jeg bliver forladt og ensom) og effekter på andre (konsekvenser for andre, fx den man er utro med, familiemedlemmer etc.).

Helt overordnet angav mænd mere end kvinder, at de kunne finde på at være utro, mens kvinder i højere grad angav moralske grunde til at lade være samt hensynet til børnene. For ikke-religiøse mænd og kvinder var frygt for ensomhed den vigtigste grund til at lade være med at knalde en anden person end kæresten.

Desuden viste det sig også, at personer, som anså sig selv for at kunne finde på at være utro, rapporterede disse grunde til potentielt utroskab: Blive fristet, handle på impulser, mærke lidenskab og have problemer i ægteskabet.

HERUNDER Sexpert-tv fra arkivet: Derfor er kvinder utro
:

Her må du ALDRIG være utro

Er du stadig klar til at bedrage din kæreste? Så læs lige dette først:

Jaja, selvfølgelig skal du ikke knalde med andre end din kæreste, hvis I har en aftale om, at det gør man ikke.

Og alligevel kan utroskab godt gradbøjes lidt.

En tilfældig flirt til julefrokosten, der resulterede i, at du faldt over din egne ben, og din pik på en eller anden måde endte i Lindas fisse, er selvfølgelig dumt og usmart - men den slags sidespring kan i nogen grad tilgives.

Andre situationer er bare no go. Sexredaktøren har tidligere samlet fem af de værste.

Jordemoder

Din kæreste er gravid, og alt er gået godt. Altså bortset fra, at din elskede er sengeliggende, og hun de seneste måneder har følt sig som en strandet hval. Veerne begynder, og afsted til hospitalet, hvor frygt og forventninger afløses af en virkelighed så blodig, skræmmende og nåja, virkelig, at det næsten bliver uvirkeligt.

Din kæreste gennemspiller Linda Blairs rolle som djævlebesat i 'Exorcisten.' Måske er det derfor, du får øjnene op for en af de tililende jordemødre. Blid og omsorgsfuld, køn og bestemt. Lige hvad du trænger til.

Så i en pause mellem veer og skrig chatter du hende op ved saftbordet. Hun hedder Lotte, og da hun lægger sin hånd på din arm og spørger, hvordan du klarer det med noget, der minder om ægte varme i stemmen, stiger gråden til dine øjne. Hun giver dig et kram. Du holder fast i hende som en druknende til redningsbæltet.

Og din erektion er mærkbar. For jer begge.

Et kort, hektisk knald i rengøringsdepotet senere står du igen ved din fødende kvindes side.

Bed til, at hun ALDRIG. Som i A.L.D.R.I.G. nogensinde opdager, hvad der skete. Der findes muligvis et sted i verden, hvor du vil kunne høste lidt forståelse for din ugerning. Men der bor ingen kvinder. Eller familiemedlemmer.

Kærestens datter
Du synes faktisk ikke selv, du er en gammel gris. Du kan da ikke gøre for, at kvinder på 23 år kan se fuldstændigt forrykt lækre ud. Det hele strutter, dirrer, gynger, det er som om attributterne bare VIL ud af det tætsmygende træningstøj, som din kærestes datter altid vimser rundt i, når du er på besøg.

Amalie er lige så dejlig som din kæreste. Bare 25 år yngre.

Så selvfølgelig kan du ikke lade være med at smugkigge. Det er der ingen, der opdager.

Tror du.

Men kvinder ved altid, når de er målet for et begærligt, penetrerende blik. Og de ved også, når andre kvinder er det.

I fantasien har du allerede knaldet hende mange gange, hvor I har overrasket hinanden i badet. Men du havde ikke set den komme, da du møder Amalie på vej hjem fra byen, hvor I begge har fået så rigeligt. Hun får lov at overnatte i din lejlighed, så hun ikke skal betale en formue i taxi hjem.

Hun låner en tandbørste og en sofa. Hun har samme smag i undertøj som sin mor, konstaterer du, da hun børster tænder i t-shirt og hipsters, der smyger sig ind imellem de kødfulde balder.

Du kommenterer, at de gode røvgener er stærke i hendes familie. Og hun trækker op t-shirten, vender siden til, klasker sig selv i røven og spørger, om du da synes, hun har en god numse.

Hun er alt for ung til dig, hun er din kærestes datter, det er helt forkert, tænker du igen og igen, mens du skamfuldt nyder, hvordan hendes hofter roterer mod dine, inden du får en udløsning, alt for hurtigt, som lige så hurtigt afløses af skam og 'du må aldrig, aldrig sige det til din mor.'

Det gør hun heller ikke. Hun siger det til sin veninde. Der siger det til sin mor. Der siger det til din kærestes mor.

Så fik du ødelagt et ellers godt parforhold og en stærk mor-datter-relation.

Lærerinden

Du følger stadig dit barn ind i klasseværelset om morgenen. Den nye klasselærer virker omsorgsfuld og kompetent. Hun smiler altid til både dig og din dreng.

Det gør din kone så sjældent for tiden.

Jette er dansklærer og har været heldig, da der blev delt bryster ud. Du ved ikke rigtigt, om det er en flirt, eller om Jette bare er sød.

Da hun til klassefesten holder dit blik lidt længere end nødvendigt, er du ikke så usikker længere, og da du så tager hende henover over projektoren i 3C's klasseværelse, er du helt sikker.

Lige så sikker er din kæreste på, at jeres unge skal skifte skole. Lærerinden burde fyres, og at du må flytte:

Det er svært at forklare din ni-årige søn og hendes mor, at det, du laver med lærerinden, er et acceptabelt skole-hjem-samarbejde.

Broderen

Du møder ham mest til festlige lejligheder, hvor han fremstår som både charmerende og beleven. Din kærestes lidt ældre bror er ofte din bordherre ved større familiesammenkomster, og denne, en konfirmation, er Tobias' første som selvvalgt single.

Om det skyldes hans penetrerende flirten, de rigelige mængder rødvin, han hælder på dig, eller kedsomheden i dit parforhold, er uklart, men du mærker et behov for at fortælle om dine problemer, at høre om hans singleliv og smerten ved skilsmissen, og lade dig forføre af den intime stemning, I har bygget op.

Så det gør du. Og du er kun lidt overrasket, og du protesterer kun på skrømt, når Tobias senere presser dig op ad væggen i gangen uden for toilettet i de lejede festlokalet og stikker hånden ned i dine allerede våde trusser.

Han hiver dig ud på toilettet, hvor du ved selvsyn og selvsmag konstaterer, at det er din kærestes bror. Du ser på dig selv og på ham i spejlet, da han tager dig henover håndvasken, men den dårlige samvittighed er fortyndet af pludselig piksult, og du får faktisk orgasme.

Det har din kæreste hørt, for det er ham, der står derude og banker på.

Stemningen ved de næste mange familie-tamtamer er stram. Meget stram.Chefen
Preben er ikke din mands chef for ingenting. Alfahan med høj cigarføring og en målrettethed, der er påtrængende og tiltalende. Som mange andre ledere er han også en smule psykopat. Ikke på 'jeg-skærer-dine-bryster-af-og-knepper-dine-øjenhuler-American-Psycho'-måden. Bare på den mere hverdagsagtige 'jeg tager, hvad jeg vil have, og er pisse ligeglad med andre'-måden.

Og det kan virke attraktivt og uimodståeligt, især når din egen kæreste er sådan lidt leverpostej.

I mødes privat til udvidede parmiddage, som du ofte glæder dig lidt mere end klædeligt til. Hans ret lækre kone stimulerer dit konkurrence-gen, og du tager dig selv i at grine højt af hans vittigheder og svinge med håret.

Suget i dit underliv skaber næsten vakuum, da du en eftermiddag modtager en sms fra chefen med nummereret på et hotelværelse i indre by. At du også skal være nøgen under frakken, når du dukker op, efterlader dig åndeløs ved din arbejdsstation.

Du gør, som han beordrer. Du bilder dig selv ind, at der faktisk ikke er din skyld. It's beyond your control.

Det er også ude af din kontrol, når din mand opdager sms'erne.

Han mister sit job, du mister ham, og I taber begge to lidt selvrespekt.

Chefen er ligeglad. Han er jo chefen.

Se også: Fristet til utroskab? Sådan undgår du at falde i

Kys & kærlighed - 15. maj. 2017 - kl. 21:41 LISTE: Derfor er mænd utro

Se også: Derfor er kvinder utro

Kys & kærlighed - 21. nov. 2016 - kl. 23:02 Her er de fire forskellige slags utroskab

Kys & kærlighed - 20. feb. 2017 - kl. 21:25 Dette øger risikoen for skilsmisse

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere