Vildt: Se dansker give håndfri orgasme

36-årige Satya Andersen fortæller, hvordan han kan få kvinder til at komme uden at røre

For nogle virker det som rene hokuspokus, men for 35-årige Satay Andersen er den håndfri energi-orgasme helt reel og ganske, jpja, håndfast.

Andersen underviser endda i, hvordan man giver, hvad han kalde energi-orgasmer. Vi har talt med Satya, der rejser verden rundt med sine evner:

- Energi-orgasmer er opnåelsen af orgasmiske tilstande uden kontakt med kønsdele - ved brug af energi. Det kan gives til andre med og uden fysisk kontakt. Også fra lang afstand. Man kan også opleve det alene, når man slapper af, under meditation eller man tænker på én seksuelt. Jo mere denne energi er vækket, jo oftere vil man opleve disse til tider spontane oplevelser, forklarer Andersen, som også underviser i meditation, åndedrætsteknikker og alternativ behandling.

- Så man kan faktisk rende rundt og få orgasmer uden berøring af andre. Og det kan måske virke lidt underligt for dem, som iagttager det. Energi-orgasmer kan være meget intense, dragende og vare meget længe. Typiske kan et tantrisk møde let strække sig over mange timer, hvor tiden flyver afsted. Men sådan behøver det ikke at være hver gang, fortæller Satya.

At følelsen af at blive forbundet til sit køn, giver styrke og kærlighed til sig selv på en helt ny måde, som forplanter sig direkte til alle de andre relationer i ens liv, lyde det fra klummeskribenten. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 2. nov. 2015 - kl. 09:25 Klumme: Jeg fik vaginal mapping - og jeg elskede det

Dybere stadier
For nogle år siden skete der noget bemærkelsesværdigt for ham:

- En dag under meditation og dybe yogiske åndedrætsøvelser kom der pludselig en stærk strøm af energi, som skød op igennem min rygrad. Så kraftig, at min ryg udstrakte sig som en bue bagover. Og tilbage var der en tilstand af indre lyksalighed, men på et plan udenfor mine almindelige meditationer. Det var en ny oplevelse. Og gradvist udviklede disse stadier sig igennem årene. Hver gang jeg foretog denne praksis, kom jeg ind i endnu dybere stadier. Som om hver praksis var en forsættelse på, hvor jeg sidst havde slapt. En rejse der til mig ind til noget dybere.

- Jeg oplevede, hvordan jeg pludselig gav andre energi-orgasmer, uden jeg var helt klar over hvordan. Senere fandt jeg ud af, at det var noget, jeg kunne give bevidst. Og med tiden blev det lettere at videregive til andre. Både så andre kunne få energi-orgasmer, og også så de kan videregive energi-orgasmer til andre, siger Satya Andersen og oplyser, at det typisk tager det 1 til 3 behandlinger, efterfulgt af eventuelt lidt hjemmepraksis for at åbne sig op til disse udvidede oplevelser.

- Alle kan lære det, men for nogle kræver det lidt mere øvelse end andre.

Sexperterne - 18. dec. 2015 - kl. 21:54 TV: Signe, 45: Så vild var min vagina-massage

Hokuspokus
Det lyder jo lidt hokuspokus det hele - hvad er teorien bag?

- Jeg kender ikke til den videnskabelige forklaring og er ikke sikker på, der er nogen endnu. Mine egne observationer igennem mange behandlinger tyder på, at alle kan opnå det, når deres energisystem eller bevidsthed udvider sig. Det kræver, at vores livsenergi bliver vækket, og vi ikke blokerer energien, når den udvider sig. Det gør vi oftest, fordi vi ikke føler os tryg med den - det kan virke overvældende grundet traumer af forskellige art.

Kræver det, at man tror på det, for at det virker?

- Nej. Jeg har efterhånden opnået så gode resultater også på folk, der aldrig har haft fysiske orgasmer, at jeg tror, det er muligt for alle. For nylig har jeg været med i et eksperiment, hvor tre forskellige kvinder skulle prøve energi-orgasmer for første gang. I stedet for to timer per session var der sat en time af til hver. Resultaterne var forbløffende, at 2 ud af de 3 medvirkende kvinder havde en uforglemmelig oplevelse at tage med hjem.

Hvorfor overhovedet gøre det uden at røre – hvad er fordelen?

- Det handler ikke så meget om berøring eller ej, men den bagvedliggende intention. Energi-orgasmer kan også gives igennem berøring. Magien opstår, når bevidsthed og berøring følges af. Bevidst berøring er en helt anden dimension, når man mærker det andet menneske bag. Energetisk sker der også andre ting, og der opstår andre muligheder. Man kan begynde at lege med energierne, cirkulere dem og meget mere.

Kan du også give energi-orgasmer til mænd?

- Ja, der er ikke den store forskel på mænd og kvinder, når det kommer til energi-orgasmer.

Læs mere om Satya Andersen på getawake.org og orgasmicbreathing.com.

Sex & samliv - 20. apr. 2015 - kl. 22:07 TV: Se den vildeste tantra-orgasme

Se også: Sådan får du mere tantra i dit sex- og samliv

Hvad mener du? Tror du man kan få og give orgasme uden berøring?

36 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere