Ville røve sexshop: Får kastet dildoer i nakken

Bevæbnet røver skræmte ikke butikkens to ansatte, der jagede ham på flugt - med dildoer!

Se det mislykkede røveri her

En bevæbnet røver gik i den grad galt i byen, da han onsdag i sidste uge valgte at prøve lykken hos sexshoppen Lotions & Lace i den californiske stat San Bernadino.

De to ansatte i forretningen havde nemlig ingen planer om at lade røveren slippe af sted med sit forehavende, så da han kom ind i butikken med ansigtet tildækket og en pistol trukket, fik han kamp til stregen, skriver ABC 7.

Til det amerikanske medie fortæller den ansatte 'Amy', at hun på intet tidspunkt blev bange. Hun var nemlig overbevist om, at pistolen var falsk, og gad ikke finde sig i det.

- Han kom ind med en pistol. Jeg troede, han prøvede at være sjov for at skræmme. Men så så jeg pistolen og tænkte 'virkelig?'. Jeg har ikke tid til det her, fortæller 'Amy' om det mislykkede røveri.

'Han var en kujon'
Hun begyndte derfor at råbe af den bevæbnede mand, som til gengæld greb fat i hende. Det fik Amy's kollega til at gribe en håndfuld dildoer og kaste dem efter gerningsmanden, som til sidst måtte opgive sit forehavende og forlade forretningen tomhændet.

- Jeg synes, han var en kujon, siger 'Amys' dildokastende kollega, hvis navn ikke er oplyst, om episoden.

- Han kommer ind og prøver at overrumple to kvinder uden at være klar over, at vi er ret så iltre.

Den usuccesfulde røver er stadig på fri fod. Derfor har politiet i San Bernadino nu frigivet optagelser fra overvågningskameraerne i Lotions & Lace. Se dem i videoen over artiklen.

15 kommentarer
Vis kommentarer