Vinderen kåret: Her er Brasiliens bedste røv

For femte år i træk har Brasilianerne kåret landets røvdronning. Se vinderen herunder

26-årige Suzy Cortes er Miss BumBum 2015. Se afgørelsen af konkurrencen her.

26-årige Suzy Cortes kan det næste års tid kalde sig indehaver af Brasiliens bedste røv. Det står klart efter hun i finalen slog de 14 andre finalister i jagten på den eftertragtede titel, som i år blev uddelt for femte år i træk.

Over 500 brasilianske kvinder havde meldt sig til konkurrencen, men feltet blev indledningsvis indsnævret til 27 deltagere, således at der var en repræsentant fra hver delstat plus hovedstaden Brasilia.

Herefter blev feltet gennem en online-afstemning skåret ned til femten finalister, hvor Suzy Cortes efter finalen stod tilbage som vinder.

Se afgørelsen i videoen over artiklen.

Numse-konkurrenter skaber kaos i storby

Suzy Cortes, som kommer fra delstaten Distrito Federal, er ikke overraskende ekstatisk over sejren.

- For mig betyder det en masse hæder på vej, gennem hele næste år er det mig der er dronning, udtalte hun umiddelbart efter sejren.

Her kan du se Suzy Cortes' præsentationsvideo fra finalerunden.

Udover titlen følger der også en kontant præmie på cirka 14.000 danske kroner og en modelkontrakt til en værdi af cirka 180.000 danske kroner med sejren.

Implantatfri konkurrence i år
For første gang var alle former for kirurgiske numseforbedringer bandlyst i året Miss BumBum. Forbuddet er sket af hensyn til deltagernes sikkerhed og sundhed, da nummer to i Miss BumBum 2012, Andressa Urach, blev alvorligt syg og var tæt på at dø på grund af sine implantater.

Andressa Urachs implantater var tæt på at koste hende livet.
TV: 'Røvprinsesse' alvorligt syg af numse-implantater

Derfor skulle årets deltagere bevise at de hverken havde haft bagdelen under kirurgens skalpel, eller havde fået sprøjtet nogle former for substanser ind i ballerne.

Se højdepunkter fra tidligere års Miss BumBum-konkurrencer herunder:

 Miss BumBum 2014.

 Miss BumBum 2013.

Go home, Kardashian: Her kan de vise røv