Denice

Denice elsker tiden foran kameraet, og billederne der kommer ud af det hårde arbejde betyder rigtigt meget for hende. Dagens Side 9-pige oplever det som et kæmpe boost for selvtilliden, at få lov til at vise billederne frem.

- Mine billeder betyder utrolig meget for mig, da jeg elsker at stå foran kameraret. Det jeg bedst kan lide ved dem, er det selvtillidsboost det færdige resultat giver. Jeg godt kan lide udfordringer, så nye spændende typer billeder jeg ikke har prøvet før, er nok det jeg bedst kan lide ved det hele.

Det kan måske ligne en dans på roser at posere og se dejlig ud foran kameraet, men det er bestemt ikke uden indsats, at billederne bliver en realitet. Det har Denice mærket på egen krop, men hun er vild med følelsen.

- Det med at posere kan være en udfordring, men man bliver rigtig overrasket over hvad man faktisk kan med sin krop. Dagene efter shootet kan kroppen være øm fordi man bruger den på en måde som kroppen ikke er vant til, men det er super lækkert at have gjort et godt stykke arbejde. Jeg er utroligt glad for at måtte være en af de smukke Side 9-piger som er i bladet!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Elisabeth (8).jpg Side 9 Gallerier Mathilde, 26 år og fra Odense 

sarah Sex og samliv Sarah: Jeg elsker mit blik

Julue_ny2.jpg Side 9 Gallerier Julie, 25 år og fra Rødby    

nicoline- Sex og samliv Sol over Gudhjem: Nicoline fra Bornholm  

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3,28
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget
1
2
3
4
5
6
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen