Nathasha

Endnu en ny Side 9-pige melder sig i dag under fanerne på Danmarks smukkeste avisside. Vi skal møde 22-årige Nathasha fra Amager.

- Jeg er 22, og bor på Amager med min forlovede. Jeg er ved at færdiggøre min HF på KVUC, og målet er at læse historie på universitetet.

- Min fritid bliver i øjeblikket brugt på photoshoots og en god sjat gaming, da jeg er begyndt at live-streame på streaming-portalen Twitch.

Den sexede gamer håber, at Side 9 kan kaste nogle oplevelser af sig, og at de mange fans sætter pris på den flotte figur, vi i dag ser for første gang her på siden.

- Jeg valgte at blive Side 9-pige, da jeg for det første synes, at det er nogle helt fantastiske billeder der bliver taget. Derudover håber jeg, at det kan hjælpe mig med at komme lidt længere som model, og åbne nogle nye døre.

- Det smukkeste ved min krop, vil jeg selv sige er min figur. Jeg synes jeg ‘buler både indad og udad’ de helt rigtige steder.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Gallerier Holly

Side 9 Marie: Bare ærgerligt, Sonny-boy!

Side 9 Gallerier Gitte

Sex og samliv Amalie: Fodbold og dans på baren  

Hvor mange hjerter vil du give dagens Side 9-pige
Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet stjerner
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen