Lindsay

I dag har vi æren af at opleve dejlige Lindsay. Ud over at krydre onsdagen, glæder den sexede stripper sig til snart at kunne afsløre et nyt, spændende projekt. Der er ikke meget at trække ud af hende nu, men man kan dog følge med på de sociale medier, hvor nyheden rammer først.

- Ud over at være stripper, glæder jeg mig til at fortælle læserne om hvad jeg kommer til at bruge en del af min tid på, i det næste stykke tid! Men jeg kan sige, at det er noget andet end det jeg ellers arbejder med. De kære læsere kan følge med på Instagram og Facebook, hvor nyheden nok rammer først.

Det er ret tydeligt at der bliver masser at fejre for Lindsay, når årets sidste dag skal skydes af. Hun har flere idéer på tegnebrættet – der skal bare være gang i den!

- En god nytårsaften er for mig i år er nok en med meget knald, på hvor man er omgivet af gode festglade venner, og vi klæder os ud og går helt amok. Det kan også være en tur til udlandet. Jeg har aldrig oplevet nytårsaften i udlandet, så det kunne være spændende og anderledes at prøve.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Jessie(2).jpg Side 9 Gallerier Jessie, 31 år og fra København

Misse(9).jpg Side 9 Gallerier Misse, 30 år og fra København

Nicoline(8).jpg Side 9 Gallerier Side 9-Nicoline: Elsker at strippe

Dina(4).jpg Side 9 Gallerier Dina, 33 år og fra Søllested

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 4,53
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget
1
2
3
4
5
6
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen