Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Lea

I dag skal vi fejre en hel masse; weekenden har sneget sig ind på os igen, og vi har fornøjelsen af at møde en debutant på Side 9. Lea beskriver sig selv som ”en kikset, nørdet og sexet ung kvinde”, og så elsker hun rollespil.

- Jeg arbejder som sekretær for Landsforeningen Bifrost, som er en interesseorganisation for folk, der bruger rollespil som metode. Lige nu er jeg til en rollespilsfestival i Betlehem. Jeg er rollespiller, brætspiller, og tegneseriefan, og kalder mig stolt for nørd!

For den sexede nørd Lea er det vigtigt at markere, hvor hun er nået til i sit liv. Teenageårene var bestemt ikke en dans på roser, men nu har hun fundet roen og styrken i sig selv.

- De sidste par år har jeg arbejdet på at elske mig selv og indse, at jeg ikke længere er den kiksede, nørdede teenager, som ikke kunne finde nogen at danse kinddans med til sodavandsfesten. Nu er jeg en kikset, nørdet og sexet ung kvinde!

- Det er derfor jeg gerne ville være Side 9-pige; fordi jeg vil minde mig selv om at jeg godt må have det fedt over mig selv og min krop.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Lindsay_BDSM_2017_Side9_08.jpg Side 9 Gallerier Lindsay, 33 år og fra Fredericia 

Camilla1.jpg Sex og samliv Camilla vil være Månedens Side 9-pige

Jeanett (10).jpg Side 9 Gallerier Jeanett, 19 år og fra Hvidovre 

Line1.jpg Sex og samliv Side 9-Line: Jeg har altid været en vildbasse  

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 2.96
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget
1
2
3
4
5
6
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen