Årets Side 9-piger i kløerne på Sexperten

De tre finalister i 'Årets Side 9-pige 2015' besøgte Ekstra Bladets redaktion inden kåringen, her mødte de Sexperten Tomas Roar til en snak om Side 9. Se hvordan det gik her

Se pigerne møde Sexperten her
1/2
Næste »

Da de tre finalister i 'Årets Side 9-pige 2015' gæstede Ekstra Bladets redaktion, da vinderen skulle findes. På deres visit kom pigerne vidt omkring på de forskellige redaktioner og talte med journalister inden for forskellige felter.

Blandt disse var også Ekstra Bladets Sexpert Tomas Roar. Her faldt snakken hurtigt på sexsymboler, Side 9-piger og hvad der trender inden for sex og samliv.

Se snakken mellem Side 9-pigerne og Tomas Roar oven for

Her kan du se de tre finalisters små hilsner.

Månedens Side 9-pige april 2015. Josefine, 26 år og fra København (Video: Rie Andersen)

Månedens Side 9-pige juni 2015. Julie, 20 år og fra Odense (Video: Rie Andersen)

Månedens Side 9-pige december 2015. Natascha, 22 år og fra Skovlunde (Video: Rie Andersen)

Og vinderen blev...

Så blev vinderen fundet i den store 'Årets Side 9-pige'-konkurrence. Konkurrencen var tæt, og de tre finalister, Josefine, Julie og Natascha var specielle på hver deres måde.

Et benhårdt udskillelsesløb har reduceret 12 Side 9-piger til de tre piger, og i dag blev det så afsløret, at det er Josefine, der løber med hæderen.

Det er andet år i træk Josefine vinder og hun har ingen planer om at stoppe foreløbigt.

- Jeg skal faktisk allerede ud og have taget Side 9-billeder i morgen, fortæller den smukke pige til Ekstra Bladet lige inden kåringen.

Se kåringen her

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9