TV: Sådan får man en krop som Årets Side 9-pige

Labre Josephine fra Brøndby løb fredag eftermiddag med titlen som 'Årets Side 9-pige 2014'. I dette klip afslører hun, hvordan hun holder sin krop flot

Som Side 9-pige skal man - ikke overraskende - være helt rolig med at vise sin krop frem, og 25-årige Josephine fra Brøndby - som det næste års tid kan bryste sig af titlen som 'Årets Side 9-pige' - har da bestemt heller ikke noget at være hverken genert eller flov over.

Efter kåringen, der fandt sted på Ekstra Bladet fredag eftermiddag, løftede hun sløret for, hvordan hun holder sin krop flot. Og det arbejde lyder faktisk en del mere overkommeligt, end man umiddelbart skulle tro.

Årets Side 9-pige TV: Her kåres Årets Side 9-pige 2014

- Helt grundlæggende prøver jeg bare at lade være med at spise for meget og drikke for meget. Jeg træner engang imellem, men ellers tror jeg faktisk bare, at jeg lever normalt. Det er ikke fordi, jeg træner hver dag eller noget, lød det fra den glade vinder, der udover titlen også modtog en pengepræmie på 10.000 kroner.

Side 9 artikler TV: Side 9-pigerne afslører, hvem der har silikonebryster

Det var et særdeles stærkt felt, som den blonde Brøndby-skønhed vandt over. Andenpladsen gik til 25-årige Anastasiia fra Aarhus, mens 22-årige Michelle fra Nykøbing Falster fik tredjepladsen.

Hør om labre Josephines måde at holde kroppen flot og hør, hvordan den 25-årige Side 9-pige generelt har det med at vise sig nøgen frem, i klippet over artiklen.

Herunder kan du lære hende lidt bedre at kende:

Du kan også se mere om Anastasiia her:

Hvis du har lyst kan du også quizze lidt om Side 9-pigerne her:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.