Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Årets Side 9-pige

Ville fjerne Side 9-pigen: Så vildt reagerede læserne

Snart skal Årets Side 9-pige kåres - det er i år 40. gang, Ekstra Bladet gør det

1/2
Næste »

Hele lørdag formiddag og eftermiddag har man på ekstrabladet.dk kunne følge med i forberedelserne til Årets Side 9-pige - en kåring, der løber af stablen inden længe.

Et nyere og dog tilbagevendende tiltag, men en helt naturlig udvikling for fortællingen om Side 9-pigen fra hun første gang optrådte i Ekstra Bladets papiravis tilbage i 1976 og til i dag, hvor du både kan opleve pigernes digitalt på billeder og video - kulminerende med dagens photoshoot og efterfølgende live-kåring.

Det store 'Side 9'-event er startskuddet på den afstemning her på hjemmesiden, som skal finde vinderen af 'Årets Side 9-pige 2015', der kåres 29. januar.

grab-266jpg Plus Årets Side 9-piger: Derfor er de så vigtige

Side 9-pigen kan dermed i år fejre sin 40 års fødselsdag, men er, som du kan se i videoerne her på siden 'still going strong', som Ekstra Bladets chefredaktør Karen Bro forklarer over for Dan Rahchlin i indslaget ovenfor.

Faktisk har der slet ikke været behov for at ændre i konceptet.

- Side 9-pigen er en del af Ekstra Bladet, forklarer hun med henvisning til engang, hvor chef-kollegaen Poul Madsen luftede tanken om at fjerne Side 9-pigen fra Ekstra Bladet.

Det ville læserne ikke høre tale om, og den dag i dag kan hun altså fejre 40 år.

Her får pigerne taget billeder i sneen.

Josephine, der igen er blandt årets finalister, er netop blevet single.

Skærmbillede 2016-01-16 kl. 18.00.11.png Årets Side 9-pige - 16. jan. 2016 Årets Side 9-pigens overraskelse: Jeg er lige blevet...  

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9