Alexa, 24 år og fra Århus 


Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Lige midt i maj landede dejlige Alexa fra Århus på Side 9 med solskin, smil og en kæk attitude. Hvem kan stå for det? Det kan Side 9s fans i hvert fald ikke, for de høje karakterer strømmede simpelthen ind. 

- Jeg er en kvinde, der står ved sig selv og sin seksualitet. Jeg har det godt foran kameraet, og håber det vil give læserne et smil på læben og en kildende fornemmelse i... Maven? 

Kilden i maven har hun i hvert fald givet, og hvad får man så ud af det? Jamen, man får da titlen som Månedens Side 9-pige! Og så den allerførste gang i avisen. Imponerende! 

- Tusind tak! Jeg er super glad og stolt, og det skal fejres med en god omgang selvforkælelse. 

- Det kom lidt bag på mig, for jeg havde egentligt mest taget fotoshootet som en sjov oplevelse! 

Den glade, stolte og ikke mindst smukke vinder har proklameret, at præmien på 3000 gode, danske kroner skal bruges på ‘nachos, ost og sexlegetøj’, og det burde man da kunne få en del af for den slags penge. 

Fansene kan Alexa glæde med en stor tak og løftet om at kunne opleve hende rundt omkring, hvis man trænger til at komme lidt ud i sommersolen. 

- Til dem, der har stemt på mig, vil jeg gerne sige tusind tak! Jeg glæder mig til at komme i Ekstra Bladet igen, og glæder mig ved tanken om, I kigger med. 

- Indtil da håber jeg, I vil nyde mig på de sociale medier, ellers kan det være vi ses til croquis eller et stripshow! Alexa the Tease glæder sig, til vi ses igen.