Alice, 36 år og fra Viborg

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I over 10 år har Alice været at finde på Side 9, og det er efterhånden blevet til en del billeder, hvor hendes karismatiske udstråling og veltrænede krop kan opleves. Alice er dog ikke kun en stjerne på Side 9, men går også efter guldet i andre discipliner.

Vi har fået hende til at opremse nogle af de mange titler, og det gælder om at holde tungen lige i munden - der er nemlig tale om hele 14 titler som danmarksmester i tre meget forskellige discipliner.

- Jeg har været danmarksmester i ponydressur, danmarksmester i armwrestling og så naturligvis danmarksmester i striptease hele syv gange.

Benhårde Alice har sågar været Danmarks mest vindende rytter to gange, og har også medaljer fra nordiske og europæiske mesterskaber. Men ridning på konkurrenceplan er fortid nu.

- Jeg har lagt alt det der på hylden, da tiden ikke rigtigt er til det længere. Det kan være en korrupt verden, hvor det handler meget om de rigtige stamtavler, penge og politik. Det havde jeg ikke lyst til at være en del af.

- Det gælder også i strip-verdenen. Selv om man har vundet mange gange, skal man ikke tro at man er noget. Typisk Danmark, velkommen til janteloven!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Alice

Side 9 Natascha: Fra ung pige til kvindekrop

Side 9 Gallerier Sussi

Side 9 Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse