Alice, 36 år og fra Viborg

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Vi skal til det igen; konfettikanonen skal lades, champagnes køles og festen skydes i gang. Det er nemlig tid til at kåre Månedens Side 9-pige! Februar måneds darling er Side 9-veteranen Alice.

- Jeg vil bare sige stor tak til de trofaste fans som stemmer på mig! Jeg synes det er ekstra flot at blive Månedens Side 9-pige, når jeg hverken er på Facebook eller andre sociale medier, hvor jeg kan promovere mig selv når der skal stemmes. Så tusind tak for alle stemmerne fra Ekstra Bladets læsere!

Med sejren, har Alice skrevet sig ind i Side 9-historiebøgerne, men der er naturligvis også mere at komme efter. Præmien på 3000 kroner følger med hæderen, og her skal det ikke tage Alice mange sekunder at beslutte, hvad pengene skal omsættes til.

Som vinderen selv beskriver det, skal præmiepengene investeres i noget, som måske ikke er så romantisk, men som man ikke kan slippe for, selvom man er en feteret stjerne på Danmarks smukkeste avisside.

- Det var da fantastisk med en ekstra indtægt her i februar! Som alle andre mennesker, har jeg masser af regninger der skal betales, så det er rimelig uromantisk at pengene nok ender med at gå til bilregninger.

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Side 9-Julie: Sexet psykolog

Camille

Line

Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts