Alice, 36 år og fra Viborg

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Denne udmærkede onsdag står i kærlighedens tegn; kærligheden til en lille, strid pony som har fulgt hesteglade Alice i en menneskealder.

Black Beauty nåede at blive hele 30 år, og havde til formål at gøre en dengang meget ambitiøs 9-årig Alice til verdensmester.

- Jeg startede ud på en anden hest, og blev nummer to i en konkurrence. Jeg kom hjem og råbte, at jeg sgu aldrig blev verdensmester på den fede krikke!

- Så min far måtte finde en mere passende hest. Jeg var kun ni år på det tidspunkt, men ambitionerne fejlede bestemt ikke noget.

Alice og den selvstændige pony blev et rigtigt godt makkerpar, og har haft mange sejre - og mindst lige så mange ture på røven, når ‘geden’ blev for vild.

- Jeg lærte at hænge på, og har vundet mange konkurrencer på hende. Jeg har nogle af de bedste minder om skovture, badeture til søer og meget andet, på den tossede pony.

- Jeg er sågar blevet diskvalificeret, fordi geden nægtede at komme op af vandhullet. Normalt døjer man med at få sin hest til at hoppe i vandet - det var ikke et problem her!

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Side 9 Ronia er marts måneds favorit

Side 9 Side 9-Louise: Jeg var radmager - nu stråler jeg

Side 9 Charlotte: (Snart) 40, fræk og frisk

  Side 9 Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre