Annonce:
Annonce:

Victoria, 28 år og fra København

Annonce:
Følg Side 9

Victoria har været en publikumsfavorit i Ekstra Bladet, siden hun vandt titlen som Årets Side 9-pige i 2010. Med sine blonde lokker og store "bløde pakker" spredte hun julestemning som Månedens Side 9-pige i December, men Victoria er stadig sulten efter mere.

– Jeg vil være den første kvinde, der vinder titlen som Årets Side 9-pige to år i træk! Der er rigtig mange smukke piger med i konkurrencen i år, men jeg lover at give dem kamp til stregen, lyder det med kampklar stemme fra brystbomben.

December måneds flotteste pige har haft meget travlt i julemåneden, fortæller hun.

– Der har været rigtig tryk på. Jeg har haft statistikeksamen, da jeg er midt i en uddannelse til markedsføringsøkonom. Og så træner jeg karate, hvor min træner siger, at jeg gør store fremskridt. Men prikken over i'et er selvfølgelig titlen som Månedens Side 9-pige, forklarer Victoria og tilføjer i samme åndedrag:

– Jeg vil gerne sende en kæmpe TAK og et stort julekys til alle læserne, der har stemt på mig i konkurrencen. Det gør mig enormt glad hver gang, og I har givet mig den fedeste julegave, en pige kunne ønske sig. Tusind tak!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: