Irina, 24 år og fra Nivå

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I aften åbner TV3 op for det nye reality-program ’Fristet’ med Adam Duvå Hall som vært. Seerne kan dog også glæde sig til at se Side 9-pigen Irina blive udsat for nogle ’grænseoverskridende valg’.

– I programmet bliver vi udsat for en række dilemmaer, hvor vi skal vælge enten holdet eller os selv for i sidste ende at vinde penge. Vi (deltagerne, red.) havde fået meget lidt af vide om showet, inden vi tog afsted, men jeg havde aldrig troet, det ville være så grænseoverskridende, fortæller Irina.

– Hvorfor sagde du ja til at medvirke uden at vide, hvad der skulle ske?

– Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg trængte til eventyr, så jeg sagde blindt ja. Og det har været et eventyr, selv om jeg da har haft mine personlige mareridt. Men jeg fortryder intet.

Showet er blevet optaget under 12 uger i den tyrkiske ferieby Alanya, men det har bestemt ikke været nogen badeferie, understreger Irina.

– Selv om vi festede, var der aldrig tid til at slappe af. Men der var helt ekstremt varmt dernede. Og de valgte nok Tyrkiet for at ”presse” os ned i badetøj og bikinier hele tiden, haha! Man orkede ikke at gå i andet på grund af heden, griner Irina og lover altså indirekte masser af ’hud’ til seerne.

Danmark vader allerede i reality-tv, men Side 9-pigen lover alligevel, at seerne får noget ekstra ud af ’Fristet’.

– I dansk reality-tv følger man oftest nogle halvblanke unge mennesker, men det her er anderledes. Fordi vi skulle tage nogle svære psykiske valg, har TV3 valgt nogle stærke mennesker. Ikke for at lyde ond, men det er altså ikke Paradise Hotel, griner Irina.