Josefine, 23 år og fra Brøndby

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Foto: COVERMODEL

I aften indtager Tuborgs fjerklædte maskot Kylle Kylle landet sammen med søde Kylle-piger, for at fejre frigivelsen af den klassiske Tuborg Påskebryg. Over hele landet markeres det på barer hvor der er pyntet ekstra op, og hvor smukke værtinder giver smagsprøver på de friskbryggede Tuborg Påskebryg hele natten.

LÆS OGSÅ: Her afholder de Tuborg Påskebryg-fest

Den såkaldte 'P-dag' kombinerer to af de smukkeste ting i Danmark – øl og smukke piger – og derfor markerer vi det også her på Side 9 med et fotoshoot i påskens og forårets farver.

Og vores smukke model og Side 9-pige Josefine glæder sig til at tage del i løjerne.

– Det bliver da super skægt at feste løs, mens man er omgivet af gule, oppustede kyllinger og festglade mennesker. Jeg har faktisk aldrig smagt en påskebryg, hvilket jeg er lidt pinlig over. Men jeg tager revanche med veninderne i weekenden, lover Josefine.

Den smukke Side 9-pige nød det anderledes fotoshoot med øl og kyllinger, som du kan se i fuld længde på Ekstra Bladets hjemmeside.

– Det er overraskende svært at se sexet ud, mens man forsøger at kysse en oppustet 'plastic-Kylle' og balancere en øl i den anden hånd! Men jeg elsker anderledes modelopgaver, og det her var virkelig sjovt!

Seneste Side 9-piger