Lindsay, 28 år og fra Fredericia

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Sommerglæden bobler ud af telefonrøret, da Ekstra Bladet ringer til Lindsay for at overrække hende titlen som Månedens Side 9-pige i juli.

– Tusind tak, det er en dejlig nyhed at få, mens jeg går og passer haven. Jeg er stolt over at være sommerpige i Ekstra Bladet. Efter et par uger med regn er det jo bare skønt, at solen nu skinner over Danmark igen, jubler Lindsay.

Titler og priser er nu ellers ikke en fremmed ting for den smukke blondine, der i 2011 vandt Danmarksmesterskabet i Strip.

– Inden for et år håber jeg på, at jeg kan gå i gang med at lave workshops og undervise helt normale kvinder i stripfitness, som de kan bruge som træning og til at føle sig mere sexede derhjemme, forklarer Side 9-pigen.

Juli måned har blandt andet budt på en rejse til Holland for Lindsay og hendes kæreste, som hun spiller musik med i duoen 'Love Infinity', som du kan høre på YouTube her.

– Vi har planlagt vores første koncert, og jeg er sindssygt nervøs. Jeg har strippet foran 20.000 mennesker til Aarhus Kapsejlads, men jeg føler mig meget mere nøgen, hvis jeg skal synge på en scene. Det bliver en kæmpe oplevelse, lyder det med sitrende stemme fra den smukke sommerpige.