TV: Side 9-pige tog dildo med til fest

Lørdag var de kandidaterne til 'Årets Side 9-pige 2013' samlet til Ekstra Bladets store nomineringsmiddag, og det gik ikke stille for sig. Se video

Som led i konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige var kandidaterne tidligere på måneden samlet til fotografering og fest. Se sammendrag fra aftenen her (redigering: Julius Winckelmann Jensen)

15. januar skydes afstemningen til 'Årets Side 9-pige 2013' i gang her på ekstrabladet.dk, og lørdag aften samlede vi kandidaterne til en stor middag på Stay Copenhagen.

Danske kendte - 9. jan. 2014 - kl. 12:16 TV: Kom helt tæt på årets Side 9-piger

Hele herligheden blev transmitteret live her på siden, så I kunne lære de 12 skønheder lidt bedre at kende, før krydset skal sættes.

De festklædte piger var i forvejen blevet bedt om at medbringe en genstand, der betyder noget særligt for dem hver især.

Side 9 - 12. aug. 2013 - kl. 15:53 TV: Side 9-Jaquieline hygger med haveslangen

'Månedens Side 9-pige' i februar 2013, Christina, havde ganske opsigtsvækkende valgt at tage en lilla dildo med til festen, og det var der en ganske logisk grund til.

- Jeg har taget min glasdildo med. Jeg har taget den med, fordi sex betyder rigtig meget for mig, forklarede den mørkhårede supersild ganske uden blusel.

Side 9 - 31. jul. 2013 - kl. 19:50 Side 9-Nicole: 'Min yndlingsis er hård og fast'

Aftenen bød på god mad, stærke drinks, og pigerne havde fået monteret ganske dristige kjoler på kroppen, som gjorde det klart for enhver, at det er en flok ganske veldrejede sild, der er med i opløbet til titlen som 'Årets Side 9-pige 2013'.

Til sidst blev der fyret op under festen af musikeren Mund De Carlo, som fik hevet deltagerne ud på danegulvet, hvor der blev vugget lystigt til beatet.

Se også: Side 9-Lærke: 'Det er en rigtig score-bikini'

I videoen herover kan du se et sammendrag af den festlige aften

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen