Mette, 26 år og fra Ringsted

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

26-årige Mette fra Ringsted er intet mindre end en legende i Side 9-universet. I hele 9 år har hun forkælet læserne med sit mageløse smukke ydre, men bag facaden lever skønheden fra Ringsted også en fascinerende kontrastfyldt tilværelse, hvor hun arbejder som professionel model og læser jura.

– Visse folk mener jo nok, at jeg lever et mærkeligt liv. Jeg har lige selv pillet lydpotten af min bil iført min lårkorte nederdel, lange negle og høje sko. Ugen efter afleverede jeg en opgave i skilsmisseretten, og dagen efter tog jeg på modeltour med den største luksus, hvor jeg fik min egen bolig og alt den mad og drikke, som jeg ønskede mig. Ja, jeg følte mig bare som en prinsesse, så mit liv varierer meget - den ene dag er jeg drengepige, den næste dag nørden og den tredje dag er jeg divaen, fortæller Mette og tilføjer, hvordan Side 9 var med til at kickstarte hendes modelkarriere:

– Side 9 hjalp mig på den måde, at en af jeres fotografer fik mig oplært indenfor faget, hvordan jeg skulle begå mig, og han tog nogle af de første nudeart-billeder af mig, så der blev jeg jo opdaget!