Tine, 20 år og fra Bjæverskov

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

20-årige Tine er en af de store profiler i Side 9-universet, og hun har bla. figureret som J dag-pige for Tuborg - og poseret kun iført salatblade og grøntsager på Danmarks smukkeste avisside. Men hvad skal den smukke strandbabe fra Sydsjælland egentlig bruge sommeren på i denne omgang.

- Ihhh hvor er det dejligt, at jeg skal være Side 9-pige igen. Jamen det her er min første sommer, hvor jeg ikke har gået i skole, og derfor har jeg fået en rigtig sommerferie. Så min sommer bliver bla. brugt på at arbejde. Men jeg har sammen med kæresten en lille båd, som vi har istandsat, så vi bruger mange aftener ude på vandet. Det er virkelig afstressende og hyggeligt ovenpå en arbejdsdag, fortæller Tine.

I ferien kan vi nok alle tage et kilo eller to på, når der skal feriegrilles med rødvin og bøffer, men det kommer ikke til at ske for Tine.

- Selvom den varme sommer byder på en masse snacks, vin og is, husker jeg stadig at motionere! Det gør jeg ved at løber ca. 13 km hver anden dag, og så er jeg begyndt at cykle på arbejde, hvilket ligger 15 km væk. Så jeg holder mig igang!