Aviaja, 22 år og fra København

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er den sidste dag i måneden, januar er endelig ved at slutte og derfor er det også tid til at kåre denne måneds Side 9-pige. Aviaja fra København er så heldig at løbe med titlen, hvilket hun slet ikke var forberedt på.

- Er det rigtig at jeg har vundet? Det havde jeg godt nok ikke regnet med, nu er min dag lige blevet gjort meget bedre! Jeg havde slet ikke regnet med at vinde. Der er SÅ mange andre smukke piger der er med, så jeg havde virkelig ikke forventet det.

Sådan en sejr skal gerne fejres, men det har Aviaja ikke rigtig tid til lige nu.

- Jeg er i gang med at flytte, så jeg har ikke vildt meget overskud for tiden. Men jeg må tage en bytur med min veninde, når flytningen er på plads. Ellers fejrer jeg det med min kæreste, når han er kommer hjem fra sin træningslejr.

Når man vinder titlen som månedens Side 9-pige, så følger der også en pengepræmie med. Månedens pige er dog lidt i tvivl om, hvordan hun skal bruge pengene.

- Penge kan man altid bruge. Jeg er stor fan af shopping, så de får hurtigt ben at gå på. Jeg kunne være fornuftig og bruge dem på betaling af flyttemændene, men jeg har længe drømt om et par So Kate-sko i nude fra Louboutin.