Aviaja, 24 år og fra København

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Når Aviaja ikke forskønner kunderne i salonen, forsøger hun at nyde den spirende sommer. Allerhelst nyder Aviaja varmegraderne i København, men det er ikke uden et ønske om at forbedre konceptet lidt.

- Jeg elsker København, der er så mange lækre steder at tage hen! Jeg synes dog der mangler nogle steder at nyde det lækre vejr med nogle daybeds, god musik, cocktails og pool.

Dog er der Ikke meget som tyder på, at Aviaja spenderer hele sommeren uden hjemlige himmelstrøg - hun er nemlig allerede i gang med at planlægge en tur med både fest, luksus og afslapning.

- Jeg har faktisk ikke nogle planer endnu, men jeg kunne godt tænke mig at rejse til noget varmt, men jeg ved bare ikke hvor endnu.

- Jeg vil gerne et lækkert og luksuriøst sted hen, med nogle restauranter, beach clubs og lidt natteliv også, måske Marbella eller Barcelona?

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Ny på Side 9: Mød sexede Sofie

Side 9 Gallerier Side 9-Shila: Elsker at være glad og i harmoni

Side 9 Sexet sommer med Marina-Martini

Side 9 Gallerier Lylla