Birgitte, 28 år og fra København


Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Foråret har for alvor ramt Birgitte, som har ryddet ud i noget trist og tungt, og i stedet sprunget ud i solskinnet med fornyet energi. Som single.

- Det fedeste ved at være single, er den frihed man har, til at gøre præcist hvad man vil, når man vil. Tage på nogle hyggelige dates i denne lockdown tid og måske gøre lidt ekstra ud af dem, nu hvor alt er lukket.  

Datinglivet kan ellers give sin portion frustrationer, men Birgitte nyder det, og det er da lige før, det smitter, ikke? 

- Nu er jeg endelig sprunget ud i datinglivet igen efter et mindre uheldigt forhold sidste år - og har været på et par utrolig hyggelige dates med en dejlig sød mand, den type der gør en blød i knæene, bare man ser på ham...  

- Jeg havde helt glemt, hvor meget jeg elsker de sommerfugle, man får i maven, inden man mødes første gang, inden det første kys.  

- Det sus det giver i hele kroppen, når man rører hinanden og føler sig som en teenager igen, når man ligger vågen til kl. 4 om natten og snakker sammen på 3. date. Det er noget af det bedste ved at være single - nyde livet og gøre hvad man vil.