Camilla, 19 år og fra Slagelse

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Ugens sidste Side 9 pige er frække 19-årige Camilla fra Slagelse. Hun læser til dagligt HF og bruger det meste af sin fritid på venner og familie.

- Jeg har rigeligt at se til for tiden - især i forhold til studierne. Jeg føler mig temmelig presset med lektier og eksamensopgaver.  Desuden er jeg boligsøgende, og det er svært at finde en god lejlighed til en rimelig leje, siger Camilla. 

Hvis skønheden skulle beskrive sin bedste egenskab, så er den hendes positive tilgang til livet:

- Jeg er overbevidst om, at du lever længere og er mere lykkelig, hvis du har en positiv tilgang til livet. Det har jeg. Jeg er en udadvendt, humoristisk og åben person, der altid forsøger at sprede god energi. Jeg er også viljestærk og selvsikker, hvilket er to egenskaber, som jeg er sikker på, der vil få mig langt i livet, siger Camilla, der spår, at hun har ret store chancer for at blive "Månedens Side 9-pige" som ret store:

- Jeg ser da knaldgodt ud, så selvfølgelig skal jeg blive dette års Miss Marts. Jeg er helt igennem naturlig. Der er intet fake ved mig. What you see is what you get - naturlige bryster, hår og øjenvipper, siger Camilla med et glimt i øjet.

Seneste Side 9-piger