Camilla, 25 år og fra København

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er blevet fredag, og det er tid til at afsløre, hvem der er denne uges fredagsprofil. Ta da - hammerlækre 25-årige Camilla fra Hillerød har fået den særlige plads i avisen i dag. Glæd dig til at læse mere om Side 9-baben inde i vores EKSTRA-univers, hvor du også kan se flere billeder af hende.

Camilla er en madglad pige, der elsker at kokkerere i køkkenet. Det er derfor heller ikke så underligt, at det er den karrierevej, hun har valgt.

- Det er hårdt og stressende at være kok, og jeg har mange lange arbejdsdage. Alligevel kunne jeg ikke tænke mig at være i en anden profession. Jeg elsker mit job, siger Camilla, der fik nyt arbejde for et par måneder siden. Hun havde en lidt uheldig start på sin nye arbejdsplads, som du kan læse om her:

- På min første dag var jeg ved at brænde hele køkkenet ned. Heldigvis var der nogle store stærke mænd til at hjælpe mig med den brændende gryde. Det var en ret pinlig episode, men i det mindste ved alle på min arbejdsplads, hvem jeg er nu, griner Camilla.

Camilla ønsker sammen med Side 9 alle læserne en rigtig god weekend!

Seneste Side 9-piger