Camilla, 24 år og fra Ringsted

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Side 9 er en daglig dosis af seje piger, og Camilla er bestemt ingen undtagelse. Hun hviler i sig selv, og finder styrken indefra.

- For mig er det vigtigste at være mig selv og have det godt med at være sig selv. Jeg har ikke nogle idoler eller for eksempel kendte jeg ser op til, for jeg vil hellere være en som man kan se op til fordi jeg tør at være mig selv.

Camillas ønske om at kunne være et godt forbillede for andre, har blandt andet haft indflydelse på hendes valg af uddannelse. Med den rette viden, kan man nemlig udrette en masse, for eksempelvis kronisk syge.

- Jeg har altid godt kunne tænke mig at hjælpe folk, og det var også lidt derfor jeg tog min uddannelse som ernæringsassistent. Med den kan jeg eventuelt læse videre og blive diætist, og derved arbejde med at man via den rette kost kan kurere epilepsi, for eksempel.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sandra Samantha: Jeg elsker at provokere

Lea

Aaliyah: Jeg elsker at se mig selv

Shila