Camilla, 26 år og fra Ringsted

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Der er ikke meget tid til sol og forår hos dagens Side 9-pige Camilla, for der eksamensprojekter om hjørnet, som holder hende indendøre, for studenterhuen skal nemlig snart i hus. Men der er meget andet der også trækker.

- De eneste projekter jeg har gang i for tiden er mine eksamensprojekter. Det er virkelig kedeligt, jeg ved det godt, men der er kun omkring en måned tid til jeg bliver student.

- Hvis jeg selv kunne vælge hvad jeg ville nyde at have gang i, udover min kæreste, skulle det være at male og indrette vores nye rækkehus.

Med rækkehuset kommer et ønske om at starte sin egen familie, men også om at hjælpe børn og unge, som mangler en voksen at støtte sig til.

- Jeg drømmer om at få min egen familie, og udover det drømmer jeg om at gøre en forskel. Jeg vil rigtigt gerne arbejde med børn og unge, der har lidt for meget at kæmpe med, eller måske har fået en hård start på livet.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre

Side 9 Gallerier Ronia

Side 9 Sexede Side 9-Tessy jagter filmrolle

Side 9 Gallerier Michelle  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen