Cecilie

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3.18
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det kan kræve både humor, tålmodighed og et stort smil at arbejde i det københavnske natteliv. Når der er gang i den, kan der let ske noget uventet, og så er det en god strategi ikke at tage tingene alt for tungt. Det ved Dagens Side 9-pige Cecilie alt om.

- Jeg er bartender på High Voltage, og som bartender skal man være i stand til at grine af sine fejl hvis man dummer sig, og at kunne underholde i baren. Jeg syntes det er helt cool at man kvajer sig, man skal bare ikke blive pinlig berørt. Man skal bare se let på det med et smil!

Generelt er det en fordel at bevare humoren, når der er alkohol involveret. Når Cecilie har fri og bruger en aften i byen, kan der nemlig også ske ting man kan komme til at grine lidt af – måske mest bagefter.

- Det pinligste jeg har oplevet, må have været på min fødselsdag. Jeg var gået ud med nogle venner, og jeg så mit crush. Desværre var jeg så fuld, at det ikke var gået op for mig at det altså var en af mine kammerater jeg stod og lagde an på – han lignede ham bare!

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen